• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    N_I
    N_I --- ---
    MICUDA: klidně bych se bejt tebou rozepsal víc...muzes i do posty...)

    tak bude to asi vožehář jezdec takže ....
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: ten dil me taky bavil :)
    MICUDA
    MICUDA --- ---
    N_I: se slovíčkama to dycky uměl. skoro tak dobře jako pojebávat svoje kámoše.
    N_I
    N_I --- ---
    DJ VENKTOVKA — NEVIDÍŠ MĚ FT. FRANK FLAMES prod. FANTOM | LYRICS VIDEO
    https://www.youtube.com/watch?v=EVQ5xgDEQdY
    N_I
    N_I --- ---
    díl rap squaoootu s nasilnikem je super, uz teda trochu na kata projev ale zasmal sem se moc zase...a je super ze ho tam maj od zacatku a nejen v placeny verzi...

    jeho pohled na smacka - hele je mu 40 pise jak 15tiletej kluk ty bars, to je priserny...jak z toho leze antibabis a vubec takovy moc easy... valka je spatna, chlast je spatny, to je ale smutnej pohled ze nedokaze rict nic....meh...kua...to je jak kdyby mluvil o tom mym textu...takze muj text...smackuv text......ok ok..prrrrr.:) tesim se az doposlechnu cele...

    hraje nam jednou na stage kde beha kolem kupa deti....zacina jeho show...a dava dost...nasilnikovsky proste dost na dren, kazdy druhy slovo prostrelenej mozek a podobny hc... projevy furt sprostej.......skonci...davame konicky...rikam dobry..ale decka trochu cumela....on...civoe ja je tam videl a snazil sem se jeste mirnit...rikam si..jak to vypada kdyz se nemirni..:)

    vladimir jde podel dalnice a udela o tom vystavu
    on nevi ze cela scena chodi podel dalnice kazdej den? :) a nikdo o tom nedela vystavu?:)
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    N_I: Byla kdysi v superstar
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: jinak cumim ze ten refren nazpivala tahle moderatorka..

    Zuzana Tvarůžková (@zuzanacorp) • Fotky a videa na Instagramu
    https://www.instagram.com/zuzanacorp/?hl=cs
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    Nějak sem se díky týhle dišputaci zasoustředil (poslechl si po nějaký době svoje inzerovaný oblíbený cz rap album - rok psa) a k tomu to srovna s dobovejma nahrávkama cz rapu, zejména pro rekonstrukci pocitu a hodnocení, který sem měl tehdy - když to bylo aktuální a vyšlo to.

    Mimo Roku psa vyšla v tom období (2007-08) taky první solovka V518, první Tafrob, Orikoule, Bozk na rozlúčku od Kontrafaktu.
    Musím říct, že Gorila vs Architekt mě překvapila po letech svojí debilitou, která se dobově maskovala za "lejzr-show" produkci disko rapu a dneska už jí nezachrání ani to, Tafrob a LA4 tam podle mě nejvíc zestárla flow a tempo toho celého. Je to dědovsky pomalé, beaty epicky namyšlené (Tafrob) a obsahově velmi prázdné. LA4 je trochu lepší kapitola u obojího - instrumentáls jsou kvalitní, a některý lines v lyrics (spíš jednotlivě) hází hezký a promyšlený obrazy. Kontrafakt to je sranda holt teď.
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: mozna mlzim....hele...urcite ale delal dej mi soul kery me bavi taky...

    jinak hit je to desnej..i tema bars...kde sem zcenil i toho vladimira...
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: tohle je strasna mrda a ten beat delal Traffic jo? zni to jak starej Wich uplne, to se teda Kolben vytahnul;)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    miliony v bance, letadlo, slunce,
    mince, poskoci, votroci, cyklus,
    nová mrdka jménem USB, Bush, Columbus,
    autobus, Izrael a jeho prdel...
    N_I
    N_I --- ---
    že by beat +

    no fer!
    N_I
    N_I --- ---
    OPERAHYPNO: jj hošty...vzal mě tam vratislav...páč to mám 200m od mý domovksý hospody...na porpvé čumim...kdxž odhcázim tak dostanu checka že sem fízl nebo fotr....pak druhá session kdy i něco nahravame..docela me bavej....ale pak zase ta vobloz..

    az zpetne sem ceknul co je hošty zač...ale zjistuju ze u hodne kolektivu nemaj vubec kredit....a taky mi asi prijde ze ten swag tlacej az tak moc ze to uz neni ani swag...

    presto bych tam ra sel nekdy az tam bude nevim...treba rohony aka na show..vzdy sem tam byl jen mimo na jedno konicky nebo po zaviracce kdy jsme tam byli sami..

    ale svet maj proste uz jinej...pro me nezajimavej...castecne...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    N_I: já tam byl a všechno tohle viděl a zažil.první noc hromadná bitka lidí ze středních čech s polákama, zapalování stanů, zatýkání ve stanovým městečku, budíček střelbou do vzduchu, a hlavně nekonečná pohoda, nasranost a kila hulení.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    N_I: no, to (CD) právě bylo tehdy nastavený tak - že šlo o vyžádanou spolupráci která byla dopředu jasně daná jako práce neznámých subjektů bez motivu diy nadšení. Jinak samozřejmě dělám to co ty - diy scénu, dneska uplně mimo rap, naštěstí hahaha. Pošlu do DM kdyžtak.
    Ultravagant - to je to co dělá Hošty - někdy před třemi roky mě pozvali na schůzku, že jako pouštěj novej projekt label/značku fashionu atd a jeslti bych jim nějak "nepomohl" a nechtěl participovat - asi hodina a půl ve společnosti Hoštyho mi stačila k rozhodnutí, že prostě (jak píšeš) to není můj svět a není to vůbec věc, který se chci účastnit.
    N_I
    N_I --- ---
    OPERAHYPNO: za oponou....fronta interpretu kdy smack, hugo, orion a ektor cekaj u karavanu spolu s bednakama a stanarema az vyleze malinik a da jim ve stovkach vyplatu..:)

    ulicka dealeru kde to mas jak jarmark....

    koupis si dva stany...abys do jednoho mohl chodit srat..a ten tam pak nechas..:)
    N_I
    N_I --- ---
    OPERAHYPNO: z kurniku krasne par lidem padala huba...a vo to slo.vo to de ne.....cela parta kolem byla supr...a je doted....a proste se slo ale dal..ono by to dokola nemakalo.....a ty holky kery byly snad z gymplu uplne jungs...taky asi zestarly..:)
    saab900 bych s tim ani nesrovnaval je to proste jina liga...sport...a mam k nim jakoby osobni tutununu loviskuju vas branim vas mood...

    me desne bavilo tohle...ale pak kdyz sem je cekoval to slo jen dolu..od tohoto klipu..tesil sem se co bude..ale nic..

    cekal sem neco ale stejne sem byl zklamanej...

    imho podle me rap pochopila ta jana doubrava...ktera jede teda alternativa silver rocket mood mimo praha mama vibe mimo hlavni proud rap akce.....a tesim se na cely jeji LP a vubec...treba na mem featu me uplne prejela...uzemnila...posadila na prdel...a bylo to to nejlepsi po beatech co sem na epicku mel..:) a byl to rap!



    Tokju Fokju ¥ Yala Yala w Cyberdolls
    https://www.youtube.com/watch?v=W40l6hudJPo
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    N_I: cyberdoll nevim, tam trochu čekuju tu "jednu" protože mě "prosila" o beatz asi 4-5 let zpět a od tý doby dělá uplně stejný hovno, nehledě na fakt, že j tehdy bylo zatěžko za práci normálně zaplatit.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    HONZA09: hlavně tvl hiphop kemp 2006 - 07 - 08 to byl prostě woodstock 99 po česku.
    N_I
    N_I --- ---
    HONZA09: hlavně v době kdy jsme jeli kšilt v úhlu 23 stupnu, trojobal bombra a tech 200bpm proste nejvic kruty krutaci to smesny fakt bylo...:)

    ale propojek tam vzdy par bylo..treba kdyz mel malinik motoraj a my tam delali akce...a ty party se tam potkali a koukali na sebe..:) navic jsme porad vozili hip hop chill out...

    jinak psh tam mozna vzdy byli v tom main..ty tam asi dostal....rozhodne co se tyka tech festaku hradu.cz, votviraku a rock for peoplu.. apod..ikdyz co je mainstream se resi vedle vid..:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam