• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    LAYUP: to se podle všeho spíš nestane;)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: tak až přestane se sexistickýma a misogynníma hláškama, tak budeme žít ve skvělé době.
    MATT
    MATT --- ---
    FIDEL: no ja se to snazil tedka v tom rozhovoru najit a asi jsem si vic domyslel, nez tam rika https://youtu.be/vu5_EE1fAZk?si=LNdQnuOwfnQbct_3&t=834

FIDEL: v tom MVP FA zminuje (jsme jediny, koho muzes poslouchat, FA jenom dve pismena, pritom celej stat).
    Skoro bych rekl, ze se Segrei chlubil u Sinaie, ze FA zakladal, ale ty svoji pameti taky verim cim dal tim min... ty clanky antify jsou z 2010
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FIDEL: jasný. Tak třeba se k tomu vyjádří, viď :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MULTICAT: asi jo,.ja nemam IG ani Fb, takze se ke mne podobny veci dostavaj se zpozdenim nebo vubec
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FIDEL: a nekritizoval právě tehdy i Dušana za ten křest? Já to, myslím, nějak zaregistrovala na IG, ale mám teď vygumováno.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MATT: to je ale uz po FA anabazi, ne? sem si uvedomil, ze kolem FA se motak i Sergej B a ten bych rekl o dost vic.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MATT: zrovna dnes rano jsem mu psal, kde si ho budu moci zive poslechnout a odepsal, ze v ty MF pred Denisem. Zaregistroval jsem jeho otevrenou kritiku Berlin Manson akorat.
    MATT
    MATT --- ---
    VON_GILOTINE: tady je mu tusim 19

Logic (Hráč Roku) - MVP (Prod. by TZ) Official Video
    https://www.youtube.com/watch?v=fIrgL1GDY2g
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    kolik ze bylo logicovi kdyz se paktoval, ctrnact? sestnact?
    MATT
    MATT --- ---
    FIDEL: kabal s ostatnimi, co se snazi vice monetizovat hudbu (domejslel jsem si fakkulta a edova syna)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: ja to prave nejak nepochopil, protoze ho sleduju na IG a prijde mi, ze s nima dal hraje.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MATT: ze se kdo s kym rozesel?
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: On prej Yzo hajpoval i Dušana Vlka. Imho tahle slovenská vlna nemá v čechách obdoby. jedni z mála (doufám upřímnejch) raperů, kteří opustili ty všechny klišé macho, trapu, hustlení atd. Tak mi prijde pochopitelny, ze je Yzo podpori, pripadne, ze se na nich chce i trochu prizivit. Snad to od nich nebude "polibeni prstenu", jak se tedka rika.. ;)

ale jak tu byl ten rozhovor Kabala s Raveboyem, tak mi z toho přišlo, že se názorově s ostatníma rozešel. měli se z toho taky ten pocit?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MATT: vubec, to bych nesmel hulit, jen vim, ze ten porad nebezel pres den, ale pozdeji vecer.
    MATT
    MATT --- ---
    ONDRAASOVKA: já slyšel otázku akorát tušim v soundbomb, kde odpověď byla "to byli takový hodný kluci (hahaha)"

FIDEL: vzpomeneš si, kde se kál?
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    tak soft a přitom tak hard. super.

3.5 music video
    https://www.youtube.com/watch?v=b-L09KIBvJ8&ab_channel=DirtyThePressa
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: jinak tech 390 je druha vlna. Kdo spechal, tak mel listek za 330. To je fakt zadarmo. Loni byl ten akusticky koncert za 280. Jako plno lideme neverim, ale zrovna on mi teda prijde, ze neni nejakej vychcanej zmrd. S dalsim albem cekal dva roky. To by se dalo asi taky vic vyzdimat, kdyby chtel.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: desky i koncerty miva vyprodany. Podivej se, za kolik sel asi uz trati repress MC Geye, ktery se tu taky propiral :D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam