• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    N_I
    N_I --- ---
    a už táhnu.

ale fakt mě nepřekvapuje že tnhle tromboosa se dostal nakonec na avu..:)))

Fight Club Liberec 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=YRjoH2tLTg8
    N_I
    N_I --- ---
    a ještě se chcu zeptat esli si myslíte že se už může nosit mikina very nice nebo nepůjde nosit nikdy..?:)
    to byl debilní dárek tehdy k vánocum co sem pořídil..a ten timing..:))

ikdyž to už o rapu není taky..:/?
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: a proto seš v pohodě vole..:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: mne je uprimne fuk, co si kdo mysli o mym vkusu. Ja jsem akorat zaujatej proti Berankovi, protoze ho lidi skatulkuji do rapu. Sere me i ta jeho popularita aka Kajinek. Podobne mi vadi Marpo, protoze je to za me neposlouchatelny a ten clovek je ultra spatnej, kdyz promluvi.
    MATT: ja byl diskofil a nektery veci se mi libi furt :D
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: taky mě to sere dokud fobia neudělá strašidelny dom a já to zase musím zcenit a milovat
    nelíbí se mi ani era...magenty a dnb...a east side sound ma track za nami...a ja uplne roztaju..
    a vůbec zpátky k pyra...boyz

za nami
    https://www.youtube.com/watch?v=b3TGuHQh70Y
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MATT: Praha asi?

N_I
    N_I --- ---
    MATT: jako ono půlka těch pokerovaných dealerů koksu co šli ze stoky nahoru pro stack je takovej beránek klon po 256x...

mě se líbí že se sem hází skoro vše...skoro..:)

existuje vyloženě nácek rap? v čr sk? jako fakt tvrdý něco jako vlajka, valašská liga, "skru" - driver:)) apod?:)

to bych sem třeba úplně nedával...zlatej raego:)

brzy začně ještě nabíhat éra ezo raperů...

a ten šimanský je něčí produkt....ale bude brzo mraky real ezo raperů o čakrách a kakau..:) řikám...
    MATT
    MATT --- ---
    jo ještě mě dost sere ten trend rapovej tucek.. se kruhem dostanem někam k 2 unlimited nebo dr. alban.. to mě na základce neskutečně sralo, ale aspoň jsme se měli k čemu vymezit ;)) kdo ještě pamatuje diskofily? ;))
    MATT
    MATT --- ---
    Já se sem snažim dávat všechno, co nějak zaujme. V dobrym i špatnym, něco jen jako "monitoring" známejch jmen, třeba spousta Maniaků mě nebaví, ale když vydá klip, tak ho sem hodim, podobně třeba posledni Yzo s Rickem. Leo mi už přijdě jak taková postavička z komixu, podobně Otto, charakterově asi dost divný lidi, ale občas udělaj takovou bizarní perličku, že jim tu to místo nemůžu upřít ;) Já třeba hodně nemusim Barracudu a začíná se mi eklovat celá ta Czecho Moravia Drill krů a další zbytečně agresivní (alespoň v textech) drilleři, ale beru to jako jistej obraz naší společnosti. Ani nevim proč, ale trochu mě začal srát Zoot ;) Zas vnímám spoustu interpetů, kteří to dělaj asi dobře a kvalitně, jen mě prostě nebavěj (ten zmíněnej Garant třeba). Asi nejsem typickej posluchač rapu ;)
    Abych to nějak uzavřel, nijak bych se tu extra nevymezoval, ale libovolně je pomlouvejte, drbejte, smějte se jim, rád se přidám ;) Líbí se mi, že se tu víc rozjela diskuze a jsou tu aktivní přispěvovatelé, dřív jsem si připadal víc jak autista, kterej si udělal auditko na pastování linků, aby tim nezacláněl jinde (mam nějakou přehnanou potřebu sdílet hudbu s ostatními, ostatně vedle v RAPu mam read-only ;). děkuji za pozornost ;)
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: tys měl vždycky pošahanej vkus...já vim:)
    fakt to ber s nadhledem..každej z nich asi má co říct když má tolik fans...i ten raego, jen nejsme cílovka:)

pop si ale fakt představim jinak to je už lepší ten 24/7 nebo jak ted delal neco s tim vladou...
    nebo peha a zpomal ma..:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: ja mam treba Garanda rad. Je super, co dela a s Roughem jsou idealni dvojka. Je mi jasny, ze je to uz takovy dost do popu, ale kdyby mel takhle vypadat pop, tak jsem dost spokojeny.
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: mě jako taky ne, ale rap to není:)
    navíc byl od nás z hoodu a nic si z toho neodnes:)
    mě nesere ani reaego, ani earth ,ani poulif gerard nebo jak si rika
    at ziji blaze a cenim ze sem klidne muze nekdo hazet jejich klipy pac je to OnTopic
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HONZA09 N_I: souhlas, Refew me uprimne nijak nesere, ale cert to vem..
    N_I
    N_I --- ---
    HONZA09: raego? refew?marpo? markus revolta?
    mě se úplně ekluje i ten enesto...to je takovej beránek na kraji kariery:)
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: přesně, dávál teas na koncert a že bude mít album..proto to sem asi patří
    matt sem hází všechno což je super, bohužel sem patří i tohle..:(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mohli bychom udělat nějakej seznam rapperů, co se nepatří. :)

Leo Beránek
    Kapitán Demo
    PARIS (ten opravdovej)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HONZA09: tak dik :D :D :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    POHODAVOLE: Říkal tam, že v listopadu vydá nový album. :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: tady se mi taky libi.

Beranka bych sem vubec necpal :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    N_I: Tvl. Na drogách jsou úplně všichni, tak co má za problém s tím, že to je muslim? V první řadě to je úplnej debil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam