HISTORKY:
Mám tu zase pár výživných historek od Ala Jourgensena z Ministry.
Lemmyho jsem potkal hodněkrát, ale tohle je jedna z pěti nejvíc cool věcí na světě. V roce 1995, po vystoupení Motorhead v Austinu, jsem se vrátil do autobusu a potkal jsem tam (tehdejšího kytaristu Michaela) Wurzela (Burstona) a pár dalších lidí. Zeptal jsem se jich: „Kde je Lemmy?“ Jenom ukázali směrem do zadní části autobusu. Zaklepal jsem. Žádná odpověď. Otevřel jsem proto dveře a za nima jsem našel Lemmyho oblečenýho kompletně v gestapáckym mundůru, jak bičíkem dává výprask nějaký nahý kočce. Očividně si to užívala. Omluvil jsem se a zavřel za sebou dveře. Jediným důvodem, proč jsem se do autobusu vracel, bylo, abych mu přinesl kolu. Měl jsem jednu zrovna u sebe a napadlo mě, že by na ni mohl mít chuť. Vrátil jsem se potom aspoň ke zbytku kapely a řekl: „No, vypadá to, že má Lemmy dost napilno. Mám tady pro vás kolu, kluci.“ Jejich odpověď: „Táhni do hajzlu!“ s dovětkem o tom, že jsem pozér. A pak vytáhli gigantickej pytel perníku. Řekli mi, že kola je pro sráče.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já a Mikey jsme někdy v polovině devadesátých let jeli dodávkou do Chicaga, abychom tam vyzvedli nahrávky Ministry. Tam jsme dojeli v pohodě, pásky jsme vyzvedli a pár dní jsme ještě ve městě zevlovali před cestou domů. V řízení jsme se střídali a oba jsme byli úplně vyfluslí, ale až do St. Lous jsme to zvládli bez problémů. Zrovna řídil Mikey a jeli jsme natankovat, jenže Mikey to napral hned do prvního stojanu. Ten se rozletěl na kusy a začal hořet. Všude kolem byl benzín, tak říkám: „Jeď kurva vodsud!“ Zašlápnul pedál, jak to šlo. Byli jsme asi deset sekund od toho, aby se z nás stalo barbecue. Jenom jsme se dívali zadním sklem na to, jak za námi šlehají plameny. Zapálil tím v podstatě celou pumpu, ale pořád jsme potřebovali benzín. Museli jsme teda jet na další. Mikeyho jsem posadil na spolujezdce a u další jsem zaparkoval už docela hezky.