• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KLAIR: tak ja vam zejtra reknu :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ESPERANZA: Pardon, ale Jumping se fakt neskáče do vejšky, naopak, tělo se snažíš udržovat ve stejné pozici a "dupeš" do trampolíny. A to je teprve záhul.

    Já vnímám (ale to je dost možná spojené spíš s celkovým cvičením) obrovský benefit ve zvýšení rovnováhy (dramaticky se mi zlepšila stabilita!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ESELVIRA: nezname, ale rozumim tomu spravne tak, ze se musim nejdriv zareigstrovat?
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Rutinu určitě znáte: http://www.rutina.cz/cms/
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    CMLKA: Jé, tak to držím palce, aby tě to chytlo a určitě pak napiš dojmy!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ESPERANZA: jasne, no jdu to zitra zkusit...propagacni videa vypadala docela dobre
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    ESPERANZA: Ještě dodatek - vyprávěla, že je rozdíl když si lážo-plážo hopsáš stylem, že se odlepíš sotva 3 cm od země než když jedeš v rychlém tempu a skáčeš tak, jak máš, jakože opravdu hodně do výšky, pak je to fakt makačka.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    CMLKA: Jumping si jeden čas oblíbila moje kamarádka. Na začátku jí to tak brutální nepřišlo, ale v momentě, kdy se naučila cviky provádět poctivě a správně, zjistila, že je to fakt záhul. Nicméně jí to bavilo, právě proto, že je ten typ, že musí makat až z ní pot leje, prostě cardio cvičení jí vyhovuje. Navíc i v kombinaci s hudbou o já nevím kolik bpm...
    Přestala chodit z toho důvodu, že kvůli trampolínám se musela objednávat dopředu včetně platby tuším, kterou ti vrátili jen pokud zrušila 24 hodin předem, tzn. počet účastníků byl limitován počtem cvičících nástrojů. Má malé dítě a muž pracuje na směny, takže párkrát jí to nevyšlo, nemohla jít, peníze nevrátili a tak namísto toho chodí na tabatu, je spokojená a rezervovat se předem nic nemusí.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CAMELLA: oi, tak tohle me zacina zajimat - me krupou pekelne, kleceni je peklo. Nemas nejak popsany ten spravny postup - klidne posta. dik.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    FRONEMA: tomu rozumim a uplne nechci rozebirat jidelnicek vs vydej. dekuju za link, kouknu na to.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CMLKA: chodím do Fanatic studia a těším se na každou další hodinu. Dělá mi to dobře. můžeš si dost určit rychlost i všechno sama.... takže nic dramatického. když nemůžeš, odpočineš si.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SARAJ: To jestli clovek pri cviceni hubne neni zavisle na druhu cviceni, ale na tom, jak moc u toho ji. Rekla bych, ze u bezne netrenovany clovek se zpevni (=posili svaly) i pri kardiu, ktere je u kulturistu zatracovano ze svaly zere.

    Nicmene, pokud bys hledala nejaky vylozene posilovani, tak me se hrozne libi tenhle system http://www.startbodyweight.com/ nejsou to videa ale textovej a obrazkovej navod. Urcite pujde z toho drepy vynechat a furt to bude davat smysl.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tohle neni domaci, ale byl ste nekdo nekdy na jumpingu? je to brutalni?

    jo a samozrejme je mozne zde resit i cviceni jinde nez doma, to mi vubec nevadi, to druhe auditko na fitko je stejne mrtve a v hubenourech se resi vsechno mozne jine :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SARAJ: no na hubnuti kdyz to jedes cely, jinak je kazdy video zamereny na neco jinyho, ale squatum se tam asi nevyhnes no. Tak se mrkni na to Blogilates, ty booty videa jsou i dost casto treba na zemi ruzny zvedani nohy a na vsech ctyrech...osobne zpevneni zadku byl asi jedinej efekt,co jsem pozorovala u Jillian, ale opravdu se nemusis bat, ze bys cvicenim 21 day fix nejak extremne zhubla, navic asi to nebudes cvicit kazdy den
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SARAJ: Ja mam prave kolena taky po celoživotním sportu nacate a bolej občas, i dřív ze drepu bolely, ale bylo to prave spatnou technikou. Trenér me naučil správně a potvrdil mi, ze pri správném drepu fakt bolet nemaj a naopak ty svaly kolena sevrou a je to pro ne dobre :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CAMELLA: ja mam spatny velky klouby /kolena a kycle, dost jsem je i polikvidovala behem puberty delala jsem trojboj a proste mi pri predpovani - intenzivnim - v nich krupe. Mame to i v rodine a ja tomu nechci jit uplne naproti. Ja nich mam problem i klecet 5 min na tvrde podlaze:( Ale nasla jsem nejakou vyzvu - viz Saayuti -na 21 dni, kde je max drepu ke konci 25, coz by slo. Jinak to bylo same 60plus....coz me nebavi a proste boli.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SARAJ: Ted nechci, aby to znělo jako rejpani, ale zkusila bych si treba na jednu lekci zaplatit trenéra co umí cvičit s vlastní vahou - ze správně provedeného drepu te kolena nebolí (připadne jsou super dřepy s velkým míčem zaprenym mezi bederkou a stěnou )
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SARAJ: zkus si najit nejakou 30 denni butt vyzvu bez drepu? je toho spousta na Pinterestu :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ELIZHANNAH: ten 21 days fix je hodne na hubnuti, ne?
    nevite nektera videa ciste na udrzovani a zpevneni? hubnout nepotrebuju, celkem se hejbu i mimo domov - plavani, lezeni obcas, doma davam jogu, ale nejak to nema potrebnej efekt co chci na zadek:( snazim se zapojovat do cviceni i ribstole - ano, mam je doma:D ale nejak mi dochazi trochu napady a drepovani nesnasim, pekelne mi boli kolena. nemate nektera tip na co kouknout a podle ceho - koho jet?
    KAI
    KAI --- ---
    CAMELLA: to bych nechtela videt :D

    VESTIGIA: dik. to vidim poprve.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam