úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Cvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
KRISKA
---
---
17:13:29 4.11.2020
ATARKA
: ja bych to mela mit stazeny z YT poslu do zpravy
CMLKA
---
---
16:15:02 4.11.2020
1 odpověď
ATARKA
: bohužel....
já teda na to zae nějak kašlu, ale snažím se každé ráno dát 10 minut jógy, spíš kvůli zádům. Našla jsem tuhle holku, má všechno tak 10minutový s tím, že razí, že lepší každý den 10 minut než jednou za týden celá hodina a je fakt, že 10 minut si fakt najde každej...
Yoga with Kassandra - YouTube
https://www.youtube.com/c/yogawithkassandra/playlists
SIMCIIQ
---
---
14:57:40 4.11.2020
ATARKA
: já možná jo, juknu se večer..
ATARKA
---
---
14:55:12 4.11.2020
3 odpovědi
prosim vás, nemáte někdo stažený toto ? jillian michaels six week six pack ... ja su asi blbá,ale nemůžu to nikde najít ,aby to volně volně ke stažení, díky
CMLKA
---
---
10:58:03 17.7.2020
+5
Tak novinky u mě. Cvicim ten Fit Fab Light, jako treba booty moc light neni, vetsinou se pak nekolik dni nehnu a je to jen 20 minut, dobry je,ze tyhle jejich videa jsou kratky, takze se daji skvele vmacknout do denniho programu.
A pak jsem nasla nekolik youtuberek s pilates.
Takze Trifecta pilates
https://www.youtube.com/channel/UCGyYSva87WwY-XG7VOlYdfg
ta se hodne zameruje na ozrejmeni tech uplne zakladnich principu a toho, jak to delat spravne
Dneska jsem si dala cviceni s touhle:
https://www.youtube.com/channel/UCEbbyBuyQiHpKiOMj9GFhVw
docela jsem se zapotila, plus jsou tam i modifikace, jak si to ztizit...
a jeste jsem objevila tuto, tu vyzkousim v nejblizsi dobe:
https://www.youtube.com/user/lifestylewithlottie
MLUFFY
---
---
15:25:08 18.5.2020
+2
KAIAFOX
: Já to vyřešila tlustou podložkou, konkrétně touhle :
https://www.alza.cz/sport/lifefit-yoga-mat-tyrkysova-d2921567.htm
:]
SIMCIIQ
---
---
21:14:52 13.5.2020
CMLKA
: ja jedu od karantent s Jacobem a spokojenost strasna.. ted jsem ho teda vymenila za fitshaker.sk a plavkovou vyzvu, ale urcite az ji dojedu, tak se k nemu vratim..
mall.tv cvici cele cesko
SHUKI
---
---
13:28:36 13.5.2020
CMLKA
: me bavi team body project, ale jsem takovej vecnej zacatecnik, tak to pro Tebe mozna bude nuda
CMLKA
---
---
12:43:53 13.5.2020
ESPERANZA
: mrknu....to vypada dobre, diky
ESPERANZA
---
---
12:37:20 13.5.2020
1 odpověď
+1
CMLKA
: Už delší dobu sleduju Koboko Fitness. Baví mě její osobnost, energie, drajv, vyjadřování, hlas. Kolikrát si cvíčím něco svýho protahovacího, nebo si šlapu na stepperu a ji k tomu jenom poslouchám. ;))) Má skvělá naučná, povídací videa. I kdybys podle ní nechtěla cvičit, tak právě i ta vzdělávací videa jsou podle mě skvělá.
KAIAFOX
---
---
10:13:27 13.5.2020
+1
KRISKA
: Dík, už koukám na ty chrániče - o jejich existenci jsem neměla tušení, tak mě ani nenapadlo to hledat.. :).
KRISKA
---
---
8:43:59 13.5.2020
CMLKA
: ja narazila na fitnessgo ma jedno fajn video na cca 25 minut ale jeste sem to uplne neprozkoumala celej kanal, nouzovej stav mi dost rozhodil rezim a nemela sem chut cvicit ani co cvicim bezne...
CMLKA
---
---
7:47:45 13.5.2020
4 odpovědi
mate nekdo nejaky novy objev? aplikaci nebo youtube kanal?
KRISKA
---
---
5:37:48 13.5.2020
1 odpověď
+2
KAIAFOX
: prelozit podlozku, ustrihnout kus stare karimatky jen pod lokty, podlozit hodne prelozenym rucnikem, existuji mekcene "chranice kolen na tanec", takze bud detska velikost nebo zuzit (byvaj natahovaci)
KAIAFOX
---
---
21:22:47 12.5.2020
2 odpovědi
Zdravím :). Řeším teď takový problém a možná byste tu vědeli, co s tím: v rámci lekcí HIIT mám aspoň dvakrát denně Plank Hip Dips, cvičím na podložce, ale i tak mám otlačené/spálené lokty (nedřu je po podložce, jsou stále na místě a ani nemám pocit, že by byly nějak extra zatížené - tunu nevážím :D). Existují nějaké chrániče, co by mohly lokty vypolstrovat, ale zároveň se v nich daly cvičit další běžné cviky? Nebo nějaká speciální podložka?...
SAAYURI
---
---
18:43:39 2.5.2020
+1
KOTENCE
: Co joga? Vyhovovala by? :) Sleduju a protahuju se s Yoga with Adriene :)
KOTENCE
---
---
8:37:44 2.5.2020
1 odpověď
+1
Ahoj,
můžete mi prosím doporučit videa na protahování? Hlavně bych potřebovala, aby tam říkali variantu pro důchodce - kdo to nedá chytne se blíž/pokrčí si kolena... Stává se mi, že se fitnesska s úsměvem roztáhne do pozice, která je pro mě absolutně nemožná, a já pak nevím, co dělat, aby to i tak dávalo smysl.
ATARKA
---
---
20:19:05 3.4.2020
-1
CMLKA
: já si koupila koloběžku a s mladým hrajeme na dvoře fotbal, ještě si asi pořídím vybracní plošinu,jinak se doma cvičit nedonutim :)
PITLYTU
---
---
19:10:48 3.4.2020
+1
Fitify taky doporučuju jako app. Kdo má ale radši obrázky s jednoduchými plány s vlastní vahou, tak doporučuju www.darebee.com.
Maj i app, ale web se mi zdál svýho času obsáhlejší .. Navíc si to člověk může stáhnout jako pdf, vytisknout a narvat třeba do peněženky nebo jak je libo.. ☺
KRISKA
---
---
10:35:36 3.4.2020
THE_DARKNESS
: muzes mrknout na streching exercises, je tam ale spis protahovani nez "cviceni" ale je celkem fajn
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam