• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    SAAYURI: to ze delsi casovej interval je uz neefektivni z hlediska cviceni ale presto neznamena, ze se nemuze cvicit dyl, ne?

    jakoze to nijak neposkozuje telo, jen proste uz dalsi cviceni nenese moc zadny benefity, na druhou stranu trocha pohybu navic nemuze v principu nijak uskodit.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    KRISKA: HIIT je vysokointervalovy trenink, je delany kratky, pak uz je to neefektivni, melo by to byt doplnkovym cvicenim k dalsim druhum sportu...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MOODYCAT: tak mozna to nema hodinu, proste jsem odcvicila 15 minut a pak jsem presla na jine, ona to ma delsi, pul hodku to asi ma urcite, s hodinou bych mozna kecala.

    v kazdym pripade - proc je hiit hodku v kuse blbost? kdysi kdyz se mi chtelo a mela sem chut jsem dala 2x jill po sobe coz je cca 2x 20 minut hole cviceni a spis vidim jeho prinos v komplexnosti a kratkem trvani, k cemuz se lze snaz donutit, ale nevim, co je spatneho jej cvicit treba tu hodinu, kdyz je to treba jen 2x tydne... prece ty svaly by to melo cvicit a posilovat i tak, ne?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KRISKA: Tak HIIT hodinu v kuse je blbost, ne?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    HOMOLOVKA: ja mam asi problem, ze potrebuju hodne ruznych cviku protoze dokola to samy me proste moc nemotivuje, ale byla sem prekvapena, ze me to docela chytlo a ma zas pro me netradicni cviky. Ale asi obecne tohle hodku v kuse proste neudycham a neumim jet pomaleji nez na max, kdyz je to takovyhle sviznejsi
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    KRISKA: tak mě to s ní právě baví mega, a je fakt, že mám radši supersérie, než hiit...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    HOMOLOVKA: vyzkousela sem si vcera ten jeji posledni, co ma. dala sem 15 minut, a doplnila si posilkou na bricho. prijde mi, ze je vic kardio a min posilka, ale docela to bylo svizny a nebylo to spatmy ale hodku dokola bych asi nedala protoze me.to nesmi.moc nudit:D
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    SIMCIIQ: hele, dobrý, tentokrát je tam i nečekaně brambor a verze rychlojídelníčku na dva dny je fakt fajn, denně vařit tři různý věci je přece jenom trochu otravnější, co si budem :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HOMOLOVKA: co jacobuv jídelníček?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Já se teď zamilovala do zuzky Light.. Dřív jsem ji nemohla vystát, ten její přízvuk atd.. Zaplatila jsem si její zgym a musím říct, že to je milá holka, na přízvuk jsem si zvykla, ale hlavně tréninky jsou fakt HC spíš pro pokročilý..

    Jinak Lucka o které píše HOMOLOVKA je skvělá a též doporučuji..
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    HOMOLOVKA: diky, tak se na to zkusim podivat. pro inspiraci
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    KRISKA: spoustu těch videí má poukládaných, takže dá, já si zamilovala její supersérie:)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    HOMOLOVKA: a da se na to podivat i zpetne? nebo se musi v zadany cas?
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Já za sebe teda (krom Fit Fab) můžu vřele doporučit živáky s Luckou @jetojenvhlave, který má v pondělí a ve středu živě na instagramu.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja kardio bloky u jill uz vynechavam a kdyz ji cvicim, radsi si pak dam do tech 20 - 30 minut jeste jine cviceni (bud dalsi orezanou jill nebo kus nejakeho videa... ale jill mi zatim vyhovuje asi nejvic, hlavne nesnasim kdyz se tam nemluvi a nevysvetluje... takze jeste z dob jeji dostupnosti na yt mam od ni hodne videi stazenych..
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ATARKA: Jo, ja pres zimu taky nebeham...Loni jsem chodila celkem plavat, ale ted jsou bazeny zavreny samo...
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    CMLKA: já se ráno ven nemůžu vykopat když je zase hnusne a odpo nestíhám, cvičím až večer doma, nejdřív se musí unavit dítě, pak mám čas na sebe :)))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ATARKA: Ko a zrovna six weels six pack je podle me hodne kardio
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ATARKA: Je, ja uz to necvicim...to si radsi jdu zabehat a zacvicim zvlast..
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    CMLKA: ta Jilian furt hopsa,to je desny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam