• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: důležitá je ta poslední věta "Zda je jeho žádost skutečně opodstatněná, musí podle unijní justice v každém z případů rozhodnout konkrétní soud."
    Tj to bude klasicky majitel autorských práv požádá, provider nevydá, protože v zákoně č. 127/2005 § 97/3 má jasně daný komu data může vydat, majitel podá předžalobní výzvu, půjde to před soud, ale data provider může uchovávat pouze 6 měsíců, takže imho než soud vůbec začne, tak data budou smazána :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    hosi piratsi maj dalsi problemecek k vyporadani... :-)
    Soud EU podpořil majitele copyrightu, mohou žádat data lidí sdílejících filmy - Česká justice
    https://www.ceska-justice.cz/2021/06/soud-eu-podporil-majitele-copyrightu-mohou-zadat-data-lidi-sdilejicich-filmy/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Farsky je ze STANu, tlacil to on osobne :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: a nebyla to tehdy koalice TOP09+STAN? :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: vidis, co nevis o "vlastnich" partnerech :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: vida, tak to mi tehdy ušlo, že to tlačil on...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: s hazardem jsi zapomel na malickost... uz v roce 2011 jisty pan Farsky ze STANu prisel s tim, ze by ISP meli blokovat zahranicni hazard, proti cemuz i Pirati vystupovali :-) No, a ted "vam" vede kandidatku na Liberecku. Ze ten paskvil (co nakonec jini protlacili) navrhnul vas spolubojovnik prokazatelne je ;-) Sem zvedavej, co s tim paskvilem po volbach udelate... :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    pirati, proste dementi
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KRAMERIUS: tak pokud si nasel jenom tohle, fajn. nicmene kalousek si vyresil svuj soukromy problem a rozhodne nepostval na partu manicek policejni mlaticky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a tak automobilistou je i Bartos... dokonce po sockach sdili videa. jak bavi deti v aute :-) A ono to auto prekvapive na periferii mesta uplne nenechas. Ono jaksi neni kde, zeano... a s jeho bydlistem na Vinohradech, co si budem podivat... tu svou Skodovku tam upichne dost problematicky :D
    K tomu samozrejme obecny zivotni styl... kdy si kazdy individualne objednava kdeco z ruznych eshopu s dovozem az pred dum... ono to samo o sobe vygeneruje dost aut. Prekvapive pro to nejakou infrastrukturu potrebujes ;-) (a neboj, ona si na sebe vydela, spotrebni dan s paliv + DPH nad tim udela ohromny balik penez, ktery ale zmizi neznamokde, ze...)

    Jak za Piratu pokrocil aspon mestsky okruh? Nijak :-) Nakonec ani v Holesovickach se jen tak nedockaj zahloubeni pod zem... no jo, ono neco postavit stoji prachy, zeano. A rozlejvat kyble z barvou (aka nesmyslny cyklopruhy na prutazich, kde i moje draha prohlasila , ze v tomhle na kolo v Praze nesedne, ackoliv na jihu jezdila bezne) vyjde zjevne levnejc :-) Uplne epicka je Plzenska.. kde se to nacmaralo a zas se to zrusi :D

    XCHAOS: jo a kde presne? Velky projekt na Zlicine se zdal zbytecne velky, takze se postavi za stejny peniz podstatne mensi kapacita, jen s prirazkou za metro - kvuli kterymu se (za draho) bude muset prekopat cely depo...
    Me se strasne libi, jak u Piratu radi porovnavate Amsterdam a Prahu... ale vsimnul sis, ze oni maji dokonceny vnitrni okruh pomerne blizko centra a obrovsky parkovaci dum hned vedle vlakoveho nadrazi - opet v dochazkove vzdalenosti i do centra? :-) Ne, on ani Amstr neni jen o bicyklech ;-)

    Jako P+R... tam realne chybi stovky tisic mist. To co se chysta je stezi dve promile toho, co fakticky chybi... v praxi to, na cem se "maka" se na venek nijak dramaticky ve smyslu nejakeho zlepseni neprojevi.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: proste meles trus, padaky jste nedokazali, jako jste nedokazali sobotkuv vliv na okd. a ani nezmenis, ze vytahovani neprokazanych drbu je proste lhani. lhali jste a proto jste lhari a ani plna A4 zvastu to nezmeni.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: no, vím, že se ti to nelíbí, ale bohužel - je to stejná nebo podobná liga. Ano, používá jiné metody, jinou rétoriku. Ale prostě ani tahle linie nebyla pokračováním nějakého původního Havlova záměru, jak se to snažil prezentovat Schwarzenberg. Ano, šlo by mluvit o tom, že měl nezáviděníhoný úkol provést ČR finanční krizí po roce 2008. Ale prostě pirátský marketingový tým mu přišil padáky jako symbol toho, že s 90tkovými kauzami je ve všeobecném povědomí spojován. Že nebyl odsouzen tak jako Rath, to byla spíš otázka toho, že tehdy byla jiná doba a tyhle věci se začaly dít až později.

    Ano, samozřejmě v kontextu toho, že by se teď měl Pirátům omlouvat za svoje výroky Babiš, je ten předvolební autobus jistě zajímavý precedens, to je pravda...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: nicmene kalousek je jina liga nez paroubek, mladez nenechal zmlatit, ani nevypral penize pres prodej fiktivni knihy a podle me si blijes do rukavu, abys obhaji lez s Kalouskovymi padaky.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: hele, článek jistě zajímavý, ale opakuje se tam to, že k zavedení mýtného bude potřeba zákon. jestli se mýtné zavede před dostavbou MO a nebo až po dostavbě, to je zajímavá otázka. Hřib ale neříká vůbec nic objevného.. konstatuje věci, které by si v jeho pozici musel konstatovat taky.

    P+R se snaží současná koaliice budovat kde to jen jde.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    XCHAOS: Nemá to nějaký otočený? U mýta se původně říkalo, že bude až když budou okruhy, ne naopak.. Navíc teda nevím, jak může souviset kolauace s něčím, na co není ani legislativa (to asi taky nebude fungovat úplně tak, že se přes noc vyvěsí značky a bude se kasírovat).
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: no, mě za to nikdo neplatí, v první řadě. kromě toho, nejsem mluvčí ničeho, kromě sám sebe. u Pirátů ani nemá v současnosti žádnou funkci. Politika je na mě prostě moc složitá. bavěj mě spíš diskuzní fóra, jako alternativa k tradičním médiím...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: ano, protože diag human by se blbě graficky znázorňoval :-) hele, nejsem odborník na Kalouskovy devadesátky. Podstatné je, že zařadit si Kalouska do zhruba stejné ligy jako Paroubka pokládám za v zásadě správné. Sice on se snažil profilovat na veřejnosti jinak a netvrdím, že si dnes dělá úplně špatné pí-ár... ale prostě tím hrdinou, kterého v něm vidíš ty, fakt nebyl.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    aje xchaos vyskakuje jako jiri ovcacek, kdyz je pristizen pri lhani a psani nesmyslu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tvrzení primátora Hřiba (Piráti): Do budoucna se Praha mýtu nevyhne. Bez této veřejně známé podmínky totiž nejde zkolaudovat okruh. To v ODS samozřejmě dobře vědí a s mýtem za daných podmínek souhlasili i dva dřívější primátoři ODS (pozn. Bém a Svoboda).

    Samozřejmě, je tu možnost nastavit mýtné tak nízké, že se z něj zaplatí akorát provoz těch mýtných bran :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: pico, na autobuse byly padaky, ne diaghuman, ne kapsch, ne drabek ani nic jinyho.

    a paklize prokazatelne neni nic, tak jste proste lhali a pises zvasty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam