DANYSEK: jednoduše jsme malá, nízkorozpočtová firma a pokud dnes je to jinak, tak před 10 lety jsme prostě neměli neustále skladem všechny možné délky patch kabelů.
a ano, v roce 1997 skutečně nedokázal Linux nainstalovat každej, a když to někdo dokázal, byly tam skutečně zapeklité problémy s češtinou (běžně se nepoužívalo utf-8), neexistoval vhodný textový procesor (tuším jsem si někdy tehdy koupil (!) Wordperfect pro Linux, kdytž to už šlo, ale byla to i tak katastrofa...) a tisk byla taky pohroma. (dokonce jsem krátce měl pidi-open-source projekt na výměnu iso-8859-2 znaků v postscript souborech, aby to korektně tisklo... nebylo to z mé hlavy, ten koncept mi někdo poradil, ale skript k tomu nebyl, tak jsem ho zrekonstruoval... už si to skoro nepamatuju, ale někdo mi dokonce poslal patch, kde doplnil další znaky na které jsem vykašlal, slovenské nebo jaké...)
klidně bylo možné, že někdo použil můj browser pod DOSem, aby si hledal v online dokumentaci či diskuzních fórech problémy, které měl s instalací Linuxu.. bylo to tak trochu i zamýšlené...