DANYSEK: hele, a v tom, že tě správcové (já jsem ostatně jen jeden z moderátorů, v České Pirátské straně...) mají tendenci vyštvávat z "prémiových" klubů na NYXy a nechávaj tě realizovat v klubech béčkových vyvozuješ ... co?
Proč si nezaložíš vlastní klub na nějaké tobě blízké téma a neovládneš pole? (podotýkám, že žádný můj klub na NYXu se nestal "áčkovým" a když jsem nějaký čas nějaký takový omylem vlastnil, tak vyvstala potřeba moderace vč. promazávání přehnaného tapetování a já ten klub v panice někomu honem věnoval...).
Všimni si, že v těch hodně frekventovaných klubech ani vlastníci nebo moderátoři nejsou extra aktivní, například (mě víc vyhovuje být aktivní, než, moderovat).
Ad zbytek příspěvku: Hřib kariérismus zdatně předstírá, ale vlastně... nevíme. Metro D rozbíjí kdo může, popravdě (Hřib asi nemůže za neustálé soudní spory zhrzených účastníků soutěží, že...). Jinak že KŽC Doprava jsou tuneláři veřejných rozpočtů a ne neškodní šotouši, to vím (od jiné party šotoušů) už asi 6 let a je to zajímavé téma... skoro aby si ho otevřel u Pirátů, že :-)
Myslím, že autem stejně bude jezdit část lidí vždy, část nikdy a část váhá skutečně podle komfortu (a když se rozhodnou pro MHD, tak tím ale zlepší dojezdové časy i těm, kteří autem prostě jezdí z principu a nic s nima nehne). Kvalitní MHD je v zájmu asi 2 ze 3 skupin (3 skupina, co vlakem či autobusem pojede vždy, možná spíš řeší cenu, ale to se potom posuneme k indickým předměstským vlakům - přežít půjde jen v 1. či 2. třídě, 3.třída bude totálně našlapaná hlava na hlavě...). Jenže MHD rozdělená na dražší kvalitní a tu co nejlevnější zase bude nepřehledná a špatně srozumitelná.
DPP za Hřiba aspoň našlápnul rozvoj tramvajové sítě, která je v Praze důležitější, než metro, a na rozdíl od autobusů je elektrifikovaná a tedy emise aspoň odsouvá z Prahy (pokud elektřina není k dispozici obnovitelná, což je škoda). V tom širším plánu věcí s Hřibem jako primátorem nebo náměstkem pro dopravu problém nemám. Korupce na DPP je širší téma. Myslím, že pouštět se do politiky bez znalosti korupčních struktur v pozadí je dobrodružství, dá se říct.
Třeba to, že svědkové v kauze Dozimetr, zřejmě "bílí koně", jeden po druhém za různých okolností umírají, to mi přijde jako zajímavé téma. Je jasné, že ti, kdo zatím umřít nechtějí, se chovají nějakým způsobem. Pokud vůbec něco, tak je Hřib někým řízený a chce prostě přežít. Nemyslím si, že šedé eminence mají zájem vystupovat přímo osobně do popředí....