SARRI: ja sem si nejdriv poridil polystyrenovej kvetinac obdelnikovej, ale jednoho krasnyho dne neviditelne prasknul jak sem tam zacvakaval nomiku a druhej den sem mel potopu! tak sem si koupil malou bedynku z random plastu a kdyz delam treba lamb shanks dlouho, tak to pretahnu folii, abych nemel odpar.
kdyz sem v praci delal najednou 5 roast beefu, tak sem tam mel 2 profi polyscience masiny v nerez kuchynskym umyvadle a zakryty pytlema na odpadky. udelaly se vsechny masa bez toho, aby je nekdo prendaval.
tzn. ze nezalezi na tom, jaky mate misky, jestli odvadej teplo nebo ne, zalezi na vykonu masiny..jak mocne cirkuluje vodu. abyste zbytecne neutraceli za elektriku, lepsi je mit odizolovanou pixlu a pri kazdym pouziti zakrejvat.
VOY: to vajicko se dycky po vyndani da na ubrousek a takova ta vodovita cast bilku se na to prisakne. jestli mas sliznatej bilek, pohlidej si, v jaky teplote mas lazen, kdyz tam davas vajicka. ja zacinam s vlaznou vodou, nebo kdyz to chci urychlit, tak rovnou uvarim vodu v rychlovarny konvici a pak ji leju do trochu studeny vody, aby to slo rychlejs. ja davam vajicka na 64C respektive 147.2F (fahrenheity sou prej presnejsi) a morim je tam cca 35 min. pisou ze 40 minut minimum je na ekvilibrium teploty vajicek.
bud je vyndavas moc brzo, nebo sou moc na dne daleko od nasosu masiny a nedostatecne se u dna drzi teplota co ti ukazuje masina...