• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: Nahoď výsledek!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: Krása :))

    Obratem naskakuje, jak si s tím pohrát :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ještě nevím co, ale jdu vařit.

    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    APRILMOUSE: ... a nakonec právě tenhle snímek s kočkou je naprosto dokonalej! Milovnice koček se ve mě nezapře ;)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Z tech rajcat je neco mezi polivkou a omackou, ale: do poctiveho hoveziho vyvaru, rajcat a cibule (cukr nedavam, jiska mi nesmi do baraku, rajcata jsou domaci) jsem prihodila varit kaffir a citronovou travu. To byl napad! Neco mi naseptava, ze nezbyde ani na snidani, natoz na planovany obed. Stoji za vyzkouseni.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Muj oblibeny salat (dnes byla bokem kureci noha), jako zalivku pouzivam balsamikovy ocet s trochou olivoveho oleje. Syr je kozi.

    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    V kostce je losos s trochou masla, navrchu syr mozzarella di bufala, macena v muskatovem vine. Zelenina je s cesnekem.
    Ta nahata rajcata v pozadi se chystaji byt soucasti rajske omacky.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Tvarohovo kokosové kulky s meruňkovým přelivem, crème fraîche a hořká čokoláda.

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SARGO: touha po dokonalém záběru - zabiják každého fotografa :D nicméně tohle skončilo honičkou a to, co přečnívalo, jsem si zpátky vzala :D to, co bylo uvnitř uchváceno, uchváceným zůstalo :D
    SARGO
    SARGO --- ---
    APRILMOUSE: Ještě než jsem dočetla tvůj post, říkala jsem si - jaká to odvaha a důvěra ve vychovanou kočku! :-D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Domácí králík se svíčkovou, celozrnný karlovarský knedlík, černá jeřabina ála brusinka. Kdybych nedělala kraviny s foťákem, tak mi zbude víc masa.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: jj to by byla skoda a diky, mrknu :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: Něco z jehněčího zde mám, když si vyfiltruješ.
    Výzva je pro mě teď to kůzlečí. Sestra to ganzsprostě upekla a bylo to dobrý. Asi jsem začla špatným kusem masa, nesmím si vyrobit blok. :-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: kamos mi prave vypravel, ze grilovali cely zvire a moc si to pochvaloval. Ja osobne zkousel jehneci jednou asi pred deseti lety a bylo to nepozivatelny, tak jsem mel vzdycky obavy zkouset znovu, ale treba v ambi maji zrovna top, tak me to taky laka zkusit doma :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: Asi těžko.
    V září jdu na svatbu, kde se bude mladej baran točit, tak uvidím, zatím nevím. Ale dobrá předpříprava masa stran naložení to určitě dost řeší.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: chapu spravne, ze tohle odblaneni neni mozny, kdyz se griluje cely zvire nebo to taky jde?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: S jehněčím mám jen pozitivní zkušenost, pokrmy z něj fakt dobrý. Zkus ho odblanit a udělat na víně. To zabere vždy.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH:
    Dost dobry komentar :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOUDI:
    Pozor, pozor! Tu jsi na tenkem lede. Tady je jiz mesice poradnik!!! :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: já takhle onehdá narazila u jehněčího - prostě to nějak nesedlo a ano, blány - ne a ne se od té doby dokopat upéct ten zbytek, co nám překáží v mrazáku
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GEISHA: Koření ho přerazí dost.
    Mně kokos nevadí vůbec, z vánočního cukroví jsem kokosky vyžrala vždy nejdřív.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KASUMI: Umami.

    A když ti nedělají dobře obiloviny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam