• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    MALKE
    MALKE --- ---
    SARGO: proboha, ono se to dá sehnat i u nás. To jsem nechtěla vědět...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SARGO: to nevadi, hlavne, ze to bylo dobry :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Říkala jsem si, že bych měla taky něco přihodit, když už sem chodím labužnicky okukovat, ale zřejmě budu muset napřed fotit, potom ochutnávat. Dnešní snídaně způsobila tak rychlý zkrat mezi rukama a mozkem, že na existenci foťáků se ani nevzdechlo... buď jak buď, rýžový chlebík rice up s norským karamelovým sýrem a jahodovou marmeládou je naprosto božská kombinace. Ono to stejně nebylo moc fotogenický... :-D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MAR_TINA: hmmmm kapusta. Taky uz si na ni delam chute. A hlavne na obdobi ruzickovych kapusticek mnam!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: sama jsem sežrala z celé hlávky
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: Žiši, jsem na ni dostala chuť...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    a chia pudink

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    kapustová polívka

    JAJITA
    JAJITA --- ---
    dámy, víte jak strašně serete nás, hřibové slepce?
    :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GEISHA: já už sbírám jen hříbky, na ostatní nemám prostor :D :D Letos je to fakt úrodička.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GEISHA: no a my vcera nasli kulovy....
    FITH
    FITH --- ---
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Zítra konečně volný den, tak jsem si lehce zpříjemnil večer.
    Ardenská paštika s brusinkami, Jamón serrano reserva a chorvatský pršut.
    Za kvalitu se omlouvám, ale je to sakra dobrý!!!

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Vepřovo hovězí sekaná s trampskou cigárou, šťouchané batáty s cibulou a česnekem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    TERA79: Já ne. :-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Já si tu pohanku nad zítra cestou domů koupím. :)
    FITH
    FITH --- ---
    APRILMOUSE: Od te doby co jsem zaradila zpet do jidelnicku pseudoobiloviny,tak je pohanka mezi mymi favority,pouzivam vyhradne tu mechanicky loupanou,kvuli lepsim nutricnim hodnotam. Pro me je chutove zajimavejsi a pozivam ji napr. jako nadivku do kurete,spolu s brusinkami a jatry.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    APRILMOUSE: Dělám s mrkví a oregánem a česnekem, foto dohledatelné tady v klubu :)
    Ujedla bych se toho...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ILLUZE: jako musím přiznat, že jsem tu hnědou měla v Polsku v nějakým samoobslužným restaurantu, byla nějak připravená ještě se sušenýma rajčatama a něčím, a byla fakt dobrá. Ale doma se mi nikdy nepovedla takhle.. i když já to taky sním, že jo, nevyhodím to :D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    APRILMOUSE: Já tu hnědou naopak miluji :))
    A nejede mi ta světlejší...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KATIA: no já ji nechávala třeba jen 2 hodiny a zdála se mi tvrdá.. ale ono asi taky záleží na chutových preferencích :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    APRILMOUSE: moje máma ji háže do ovocnyho salatu a dá se to jist skoro hned. takže se mi ani přes noc nezdá nutný, ale mám s tím malé zkušenosti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam