SAMOUT: Nakonec to nebylo takove zlo, jak jsem cekal dal jsem ze strachu jen pulku a bylo to na levelu vindaloo z curry housu na palmovce, takze s trochou opoceneho obliceje to slo:-)
KOC256: K tomuto nemám moc co říct nejsem žadný specialista na nože, na to bych tě odkázal na ID HENNYVILLE do audítka nože, který mi jednou dělal nyx workshop jak nakrájet cibul a taky má prima youtube
Kanehiro AS Nakiri 165mm
https://www.youtube.com/watch?v=O-NZo_4c_5Y
Díky nutnosti značnépéče a cen těch nožů jsem nikdy ke kvalitním nožům nedospěl. Nicméně vzal jsem si z toho jedno a to, že nuž musí být uzkej aby se s ním dobře pracovalo, toto konkrétně je pseudo Santoku z ebaye za asi 500kc a mám ho moc rád i když je to čína, pracuje se mi s ním lépe než s nějakoukoli kudlou do té doby. Je to neco takoveho:
Japanese Tojiro DP A1 3-Layers VG10 Santoku Kitchen Knife 170, 140mm Japan Knife | eBay
https://www.ebay.com/...DP-A1-3-Layers-VG10-Santoku-Kitchen-Knife-170-140mm-Japan-Knife/221491857581