• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Říkala jsem, že nevařím? Tak už ani neservíruju :) pásti se budeme.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Řecké inspirace.
    Grilovaný sýr halloumi s bazalkou, k tomu čerstvě uvařená špendlíková marmeláda. Sklenka Chardonnay.
    Tzatziki z vykapané směsi domácího jogurtu a kefíru. Na tomto pokrmu mám skoro nejraději tu vymačkanou vodu z okurek. :-)



    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Krasny to mate
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Naloženo a teď to bude napínavý. :-)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: Umělecké chleby do galerie! :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A dnešní malá radost - měla jsem velkou chuť na těstoviny s brokolicí. Povedly se ,-)
    S kuřecím masem, česnekem a smetanou.
    Dospělým ještě s kozím sýrem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: tak to vzalo opačně, první je makový ,-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    No tak po ránu při pečeni dál vyřezávám ,-) Ty předchozí jsou kombinace žita a pšenice s podmáslím se slunečnicí.
    Poslední je z dnešního rána - makový.





    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Ledová káva - silná moka, led a tyčový mixér. Lze pozorovat lavinový efekt. :-)
    A konečně rajčata ze zahrady! LC chleba, probiotická česneková pomazánka z vykapaného kefíru.



    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ratatata s kouskem celozrneho pecivo a variace na řecký salát do toho počasí ideální :)





    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcera burger, houska z Lidlu :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Jakože panini z mozzarellového těsta (grusetky). Náplň ve stylu "ďábelská pomazánka na topinky" a strouhaná gouda.
    Aby se nezakydal toustovač, balím porce do pečpapíru.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANDREJKA: tyčák stačí.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BERUSKA_CA: nemám :-D
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    tyčákem, ale typicky tam, kde dávám zázvor, tak stejně malé hrudky mám, ale přiznám se, že mě moc netrápí...
    AIJA
    AIJA --- ---
    ANDREJKA:
    Tyčákem nebo v polévkovaru.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KOC256: Jo, jen chřestovou pasíruju přes síto, to mi stojí za to. :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ANDREJKA: Mixuju nadvakrát. Nejdřív hmotu povařím, pak mixnu a dám ještě dovařit, to změkne úplně vše. Finální mix už bývá pěkně do hladka. Tyčákem v hrncu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ...případně pak vzít přes cedník. Což se osvědčilo u chřestové, kde zůstala vlákna...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANDREJKA: stačí tyčák. Vybrat "pevnou hmotu" bokem, začít ji mixovat a pomalu přilévat vodu, ve které se to vařilo až do požadované konzistence
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam