úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
ILLUZE
---
---
20:14:27 15.8.2020
MAR_TINA
: Ach, letos jsme poprvé bez vlastních ,-(((
Už to po 15 letech vzdala...
MAR_TINA
---
---
19:35:00 15.8.2020
1 odpověď
+22
Říkala jsem, že nevařím? Tak už ani neservíruju :) pásti se budeme.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:14:39 15.8.2020
1 odpověď
+22
Řecké inspirace.
Grilovaný sýr halloumi s bazalkou, k tomu čerstvě uvařená špendlíková marmeláda. Sklenka Chardonnay.
Tzatziki z vykapané směsi domácího jogurtu a kefíru. Na tomto pokrmu mám skoro nejraději tu vymačkanou vodu z okurek. :-)
KASUMI
---
---
12:21:57 15.8.2020
+1
Krasny to mate
KOCHANSKA_CH
---
---
15:24:43 14.8.2020
+8
Naloženo a teď to bude napínavý. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
15:18:49 14.8.2020
+2
ILLUZE
: Umělecké chleby do galerie! :-)
ILLUZE
---
---
15:04:48 14.8.2020
+6
A dnešní malá radost - měla jsem velkou chuť na těstoviny s brokolicí. Povedly se ,-)
S kuřecím masem, česnekem a smetanou.
Dospělým ještě s kozím sýrem.
ILLUZE
---
---
15:03:19 14.8.2020
ILLUZE
: tak to vzalo opačně, první je makový ,-)
ILLUZE
---
---
15:02:58 14.8.2020
2 odpovědi
+31
No tak po ránu při pečeni dál vyřezávám ,-) Ty předchozí jsou kombinace žita a pšenice s podmáslím se slunečnicí.
Poslední je z dnešního rána - makový.
KOCHANSKA_CH
---
---
19:58:43 13.8.2020
+15
Ledová káva - silná moka, led a tyčový mixér. Lze pozorovat lavinový efekt. :-)
A konečně rajčata ze zahrady! LC chleba, probiotická česneková pomazánka z vykapaného kefíru.
GRANTORINO
---
---
14:14:35 13.8.2020
+5
Ratatata s kouskem celozrneho pecivo a variace na řecký salát do toho počasí ideální :)
POHODAVOLE
---
---
8:59:38 13.8.2020
+10
Vcera burger, houska z Lidlu :)
KOCHANSKA_CH
---
---
16:29:05 12.8.2020
+16
Jakože panini z mozzarellového těsta (grusetky). Náplň ve stylu "ďábelská pomazánka na topinky" a strouhaná gouda.
Aby se nezakydal toustovač, balím porce do pečpapíru.
MAR_TINA
---
---
12:52:51 12.8.2020
ANDREJKA
: tyčák stačí.
JAJITA
---
---
10:57:14 12.8.2020
BERUSKA_CA
: nemám :-D
GENEVIEVE
---
---
10:20:09 12.8.2020
tyčákem, ale typicky tam, kde dávám zázvor, tak stejně malé hrudky mám, ale přiznám se, že mě moc netrápí...
AIJA
---
---
9:46:15 12.8.2020
ANDREJKA
:
Tyčákem nebo v polévkovaru.
KOCHANSKA_CH
---
---
9:13:45 12.8.2020
+1
KOC256
: Jo, jen chřestovou pasíruju přes síto, to mi stojí za to. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
9:12:46 12.8.2020
+1
ANDREJKA
: Mixuju nadvakrát. Nejdřív hmotu povařím, pak mixnu a dám ještě dovařit, to změkne úplně vše. Finální mix už bývá pěkně do hladka. Tyčákem v hrncu.
KOC256
---
---
9:02:36 12.8.2020
1 odpověď
+2
...případně pak vzít přes cedník. Což se osvědčilo u chřestové, kde zůstala vlákna...
TOOMIX
---
---
8:57:47 12.8.2020
ANDREJKA
: stačí tyčák. Vybrat "pevnou hmotu" bokem, začít ji mixovat a pomalu přilévat vodu, ve které se to vařilo až do požadované konzistence
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam