• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Máš je vyfocený i rozkrojený? Vypadají dobře.. jsem dýňofil, mohla bych je jíst denně :D (zrovna jsme dojeli dýňové rizoto).
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Krásný kusy. Já mám dyňu docela ráda v pár úpravách. Nejvíc máslovou, pak hokkaido. Ale spíš jen párkrát za sezónu. Spolustolovník ofrňuje. Ale ten, v poslední době, pochválí jen šnicl nebo ptáčky. Promiňte mi mou kuchařskou frustraci.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: vlevo je nahoře, White je žlutá, blue je zelená 😁
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak jsem zvědavá, jaké letos budou. Vlevo acorn white a vpravo menší kus blue banana

    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Mist: a kde že to sídlis? :)
    MUTHA
    MUTHA --- ---
    polabsky repanky - mely by bejt tak polovicni a tvar trochu estetictejsi, ale na prvni pokus dobry. chutove skoro stejny jako sem mel naposled nekdy pred 20 lety od babicky

    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MIST: Sem si říkala, jestli blbnu já, nebo ty, takové nadělení v Kal. 🤦😄
    MIST
    MIST --- ---
    KOCHANSKA_CH: uz druha. Traktor to jisti. Snih a mraz je ok, led je zlo. Ale letos se tesim na vanocni peceni, ono v teple v CA to nikdy nebylo ono.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MIST: Vaše první zima tam? A plánujete sněžný skútr nebo tažné psy? :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Drůbeží vývar a páteční svatomartinská marinovaná tilápie se brokolicí a hokkaido na másle. Svatomartinský svatovavřinecký klaret.

    MIST
    MIST --- ---
    KOCHANSKA_CH: minuly tyden napadlo 30 cm snehu a mame -16C. Polevka bodne. Dik!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    kralik na smetane - s vetsim mnozstvim mrkve :)

    MIST
    MIST --- ---
    KOCHANSKA_CH: posli mi odkaz na recept, nevim kdo nebo co je Grusovka a jak koukam, kazdy dela celerovy krem jinak. Diky moc.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ILLUZE: nemam tucha, delala jsem je poprvy a na panvi :-) ale delaj se chvili na prvni strane, pak otocit, do puchyrku druhou stranu, otocit a dodělat do puchyrku prvni stranu, aby se tam udelaly jako ty vzdusny kapsy.. Takze tot otazka :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    APRILMOUSE: Dal by nebo nedal ty placky palačinkovač? https://www.datart.cz/null-ROHNSON-Palacinkovac-R-201.html
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KOCHANSKA_CH: Teď mi došlo, že jsem na polívku vsypla jen miniškvarky a zapomněla ty opražené ořechy. Tak zítra. :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dnes celerový krém s nivou podle Grusovky a pomalé hovězí v mrkvi a hrachu s květákem a nakládaným pepřem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Téma - uzené z masitých žeber.
    Kapustová pánev, dochuceno směsí uzeného vývaru, česneku a dijon hořčice.
    Květákový pilaf se špenátem, do kterého jsem spotřebovala i domácí grilovací omáčku.

    1KA
    1KA --- ---
    Dýňovka a žitný koláč se švestkami a mákem

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SALVATOR: ona kazda další vypadala lip, první byla tragicka a treti uz docela usla, ja to vidim dost nadejne :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    How to Make Hard Taco Shells - NatashasKitchen.com
    https://natashaskitchen.com/hard-taco-shells/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam