• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JAZZZ: no trochu jsem to progooglil a vypada to, ze kdyz to koupim pres steam (ne pres nvidia now) a pak se na nvisia now prihlasim ke svy steam library, tak by to mohlo jit hrat, takze bych mohl mit i sdileny save pozice a obcas parit na normalnim pracovnim notebooku. vyzkousim a dam vedet.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NEMANIAK: Mas neco proti materstine a zijes v iluzi, ze z polstiny je preklad do anglictiny lepsi? :-) Navic, je to pohodlnjsi a s meta hrou, co ktere slovo asi bylo puvodne:

Zdeněk Princ@RaderCZ
    Replying to
    @AletheiasCZ
    Zasvětíš nás, Filipe, odkud se vzal hemr, kábr a deltovat? :))

(Udelat si z toho VHS bizar s Polskym dabingem jsem se tedy jeste neodvazil. :-) )
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    kdyz to koupim na Steamu, muzu to pak hrat na svym zeleze i pres Nvidia Now a stridat to?
    NEMANIAK
    NEMANIAK --- ---
    TRAGED: Fuj, čeština. Nepochopim, jak někdo může hrát hry v češtině.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A Zenisek IMHO vubec necte Gibsona a jeste mu asistovala ta pani, co v 90's prekladala Count Zero :-]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A nejlepsi je monobic! Citim se uplne jako badass z Mnemonica :-)

Coz mi pripomina, ze nejvetsi zklamani bylo, ze si v tvore postavy nemuzu navolit zrcadlove oci :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Tady mas porci PS5 shotu:

A Slenderman na zaver :-)

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    AVATAR: Dal jsem si "gorilí paže" a šli na pár ran.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AVATAR: No ty menší jsou jasný, ale tohle byla vyloženě scéna z The Office nějaká 4 série 6 díl , poslední minuta třeba....to me baví, stejně jako v Hearth of stone byla třeba prehrana scéna Listra s Rimmerem....no, snad to bude pak někde komplet sepsany
    GURBON
    GURBON --- ---
    AVATAR: jenom to ne :D Nastesti uz sem nasel lepsi kalhoty...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: OFC ze to rozebiram. Zahodim, ve smyslu dam pryc a zrecykluju. A taky jedu Tech/Int build. Rozhodl jsem se, ze dokud nebufu mit Tech 16 a schopnost ziskat pri rozebrani mody zpet, tak necpu jinam. Uz jenom 6 lvl :-)

GURBON: A cvele to resi jeden dialog v obchode s hadry:
    "Co je ted v mode"
    "Idiomancie, kazdej nosi co chce, aby tim vyjadril svoji pravou personalitu" :-)
    GURBON: vsak se neboj, i transky tam maj romanci :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    TRAGED: nad tim sem se taky zarazil... aneb jak to dopada kdyz je ti jedno jak to vypada, hlavne ze to ma velky cisla :D
    TRAGED: a tak tohle maj poreseny upgradem. Ze zacatku, kdyz mas malo materialu a rychle progresujes se to nevyplati, ale ja mam treba jednu rare podprdu, kterou mam uz asi 15 levlu, do ktery jen strkam lepsi armor mody a upgraduju a furt je to podstatne lepsi, nez co mi pada.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: to nezahazuj, rozebírej. Já jsem inženýr, všechno si okamžitě dokážu vylepšit, co potřebuju. A žeru plánky kde to jde. Vlastně jo, v té výrobě jsem si z toho udělal takovej F76.... všechno umíme, vše dodáme a ono to tam funguje, chyběj jen online další hráči... .
    SBSTRD
    SBSTRD --- ---
    si tu odlozim, kdyztak me smazte))

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Me zatim nejvic vadi ta looter-shooter slozka. Po par levelech zahazuju hightech neprustrelnou vestu s helmou a beru si na sebe sacko a bekovku, protoze maji dvojnasobny armor.
    VIRIK: asi jsi to pochopil spatne, ja si nestezoval, ja mam vyzvu obcas rad a tu hodinu stravenou jednou bitkou jsem si uzil :)
    VIRIK: kazdopadne uz chapu tvuj rant - ta open world slozka je na te hre to nejslabsi a naopak main questy a side questy s nim primo spojene je to, co tu hru dela z meho pohledu jedinecnou.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: tak to je přece naopka dobrá zpráva, že je tam furt co dělat i na vysokých levelch, furt kam jít. Taky miluju open worldy a tímhle jsi mne jen potěšil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam