NAGASAWA: hele asi toe kus od kusu. server od serveru. imho se to hrozne meni. zije to samo. prvni tejdny byly takovy seznamovaci a to solo bylo opravdu hodne slunickovy, posledni tejden uz mi to ani tam tolik neprijde. Fortress byl jeden pripad z mnoha. jindy se mi stalo v podstate neco podobnyho. bezim k exitu, vidim, ze tam ma typek na sobe cca dve waspy a hornet, tak zalezu do boudy o kus dal a ne abych strilel do nej, ale pomaham mu je sundat a do toho mi vlitne do boudy typek a vypne me :)) ale jako tohle beru. proste je to pvp. jen tak jakoze podotykam, ze ty zkusenosti sou dost promenlivy.
nejvic sem se zarazil o vejku, dyz bezim solo na Spaceportu k vychodu s typkem, zapiname a dem cekat k takovejm kulatejm kontejnerum. najednou pribiha treti. uz sem zpozornel a sel radsi kus dal za jeden z tech kontejneru, takze sem nevidel ani jednoho. a ten co pribehl rve dont shoot a estli nemame bandage. tak ten druhej ze jo a najednou strelba a typek co delaaas? proooc? wtf? normalne pockal, az mu dobrodinec vleze do inventare aby mu shodil ty obvazy a v tu chvili to do nej nasypal :O