• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: matchmaking nikdo neví, a to obecně v extraction shooterech vývojáři neprozrazují...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: hele takze to rozrazuje i dle levelu/ranku jo? ne jen dle poctu lidi (solo, dua, tria). kdyz sem napr. na levelu 50, tak na povrchu budou lidi se stejnym levelem? to samy pokud zapnu "fill squad" tak mi to doplni lidi se stejnym levelem?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    myslím si, že musí změnit ekonomiku těch decků, že mají všichni nafarmeno, že ten první deck byl startovací za zaváděcí cenu, že to teď bude jiná láce :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: nasněží a prý budou dva decky, jeden za free s lootem jak ten první a druhý za tu zlatou měnu (jen kosmetiky)... víc bych nečekal...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    myslím ale, a s tím souhlasím ze shroudem, že ty trials jsou sice originální jak stoupat na žebříčku a je to mechanika, kterou mohou vývojaři měnit průběh wipu jak v helldivers tenkrát s komunitním managerem, ale nic to neukazuje o raiderech resp. jejich skillu, jen to otravuje protože to všichni plní v noci (jindy to nemá smysl), poklopy jsou vyplé a největší fight je u exitů... je to fajn, ale každého to jen otráví když 20 minut pobíháš po mapě, plníš trial, neseš 4x víc bodů než potřebuješ, víš že za to dostaneš blueprint a vyndaj tě lidi protože prostě chtěj ti dělat nedobře .) to všechny jen otráví a přestanou to plnit...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Za 4 dny nasněží?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na tom ranku wildcard už to začíná být slušně taf! raidři po sobě házejí kačenky, dont shoot je pouze veselý spam během přebíjení, nikdo už nestojí a nestřílí jak kokot ale skluz is a new okno pro zamíření a brokovnice. brokovnice jsou tady povinnost do druhého weapon slotu... po stovce knockoutovaných raiderech (250 downutejch) a stopadesáti hodinách na povrchu čekám už jen na wipe... kapsle připravena, v invu a v cashi 5M, 5,5k cred na nový deck. skvělá hra, parádní mapy! jsem zvědavý za 4 dny na update...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: hele asi toe kus od kusu. server od serveru. imho se to hrozne meni. zije to samo. prvni tejdny byly takovy seznamovaci a to solo bylo opravdu hodne slunickovy, posledni tejden uz mi to ani tam tolik neprijde. Fortress byl jeden pripad z mnoha. jindy se mi stalo v podstate neco podobnyho. bezim k exitu, vidim, ze tam ma typek na sobe cca dve waspy a hornet, tak zalezu do boudy o kus dal a ne abych strilel do nej, ale pomaham mu je sundat a do toho mi vlitne do boudy typek a vypne me :)) ale jako tohle beru. proste je to pvp. jen tak jakoze podotykam, ze ty zkusenosti sou dost promenlivy.

nejvic sem se zarazil o vejku, dyz bezim solo na Spaceportu k vychodu s typkem, zapiname a dem cekat k takovejm kulatejm kontejnerum. najednou pribiha treti. uz sem zpozornel a sel radsi kus dal za jeden z tech kontejneru, takze sem nevidel ani jednoho. a ten co pribehl rve dont shoot a estli nemame bandage. tak ten druhej ze jo a najednou strelba a typek co delaaas? proooc? wtf? normalne pockal, az mu dobrodinec vleze do inventare aby mu shodil ty obvazy a v tu chvili to do nej nasypal :O
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Shit Happens. Kazdopadne i tak jsem v tom solu porad moc prijemne prekvapenej, ze je devet z deseti kol naprosto slunickovych. Xkrat se mi stalo, že me ukousavaly tri hornety v otevreny krajine, aby se zjevil chlapik, pomohl mi je sundat, rekl "howdy" a vesele se zase vyparil. Jeden onehda i sam padl, kdyz se me pokousel zvednout defibrilatorem. Cekal jsem to v "singlu" daleko, daleko, daleko toxictejsi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: estli to byl nejakej nemohouci, tezko rict a klido bych to tak i bral :)) tenhle byl spis zaostalej, tak mi to prislo spis jakoze:

mohli sme zadelat na dobrej loot a kdyby byl chytrej, tak me sejme az po tom, co ten puzzle dodelame. takhle mel ze me jednu krabicku a zavrenej sklep :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ale tak zase to můžeš brát tak, že jsi udělal dobrej skutek a donesl mu tu bednu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    presne tohle vcera! :)
    free loadout, blue gate, objevim se u Fortress, vidim jeden ten clanek, tak ze to donesu a zkusim najit dalsi a otevrit ten sklep.
    kdyz obiham barak vidim kus pred sebou raidera. jelikoz uz svitilo jedno svetylko u toho sklepa, tak sem myslel, ze taky hleda. tak na nej houknu, vubec o me nevedel a typek hned dont shoot. tak ja s krabici v ruce rikam ok, otacim se abych donesel ten clanek a typek mi ji loupne do zad! :D tak sem mu zatleskal a dal surrender

HEDIS
    HEDIS --- ---
    _KOFILA_: Zacal jsem pozde, tak jsem jen Tryhard III
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ta mě to bylo včera tuze moc fajn odpoledne

BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: tryhard 1!! :D aniz bych se nejak pokousel. mel sem snad jen ty husky za 4,8k
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak kam jste se dostali minulý týden? je tu někdo wildcard?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SWAMP_ASS: hodne dobry! mi pripomnelo tohodle zas :) BOBESH
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    STREET CINEMATOGRAPHER in ARC Raiders vol.1
    https://youtu.be/_thzGXlhwP0?si=NQgVdpklWHNqivTJ
    TRAGED