• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    OPERAHYPNO: Fejkoví taky aspoň nedostanou impostor syndrom.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: to jo protože ten falešnej, když se něco posere prostě odejde protože nemá zodpovědnost a je to, vyřešeno. protože lidi reálně k doktorovi z 90% choděj si jen stěžovat nebo simulovat, případně požívají výhod nějaký z nabobtnalého souhrnu diagnóz, takže to nakonec vypadá že postižený jsou uplně všichni tak je to vlastně k dobru věci. Nakonec, když ti řekne fejkovej doktor že je to v pohodě a nic ti není, jen máš třikrát denně zdravit slunce, než když ti ten pravej udělí diagnozu že se ti nechce ráno vstávat do práce a bojíš se pozdravit sousedu a vyředí tě ze života. Jinak z fejkovejch povolání mám zase asi nejraději fejkový fízly
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: priznejme si, ze dnes vlastne muze ordinovat falesnej doktor a pacienti budou spokojenejsi, nez kdyby byl pravej. o fejkovejch pravnikach uz sem taky slysel...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Ta ani omylem nestačí, na to je Università degli Studi di Torino, Facoltà di Gastronomia Nazionale, Dipartimento Brodi, Zuppe e Consommé, případně Università di Roma, Facoltà di Alimenti Liquidi.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: myslim že nekontroluje. když k tomu přičtu, že babička která maturovala někdy za války v protektorátu určitě tehdy dokazovala znalosti, který sou nejen dneska neplatný ale možná i zakázaný.
    Panuje v tom asi klasickej biro-bordel jako s titulama. Nakonec ve výrobně vizitek po nikdom nikdo osvěčení o doktorátu a podobně vidět nechce. Takže jako starej Pečinka - Napište tam Doktor Umění a Šup na Aukro prodávat fejkový Špály s Lhotákama
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GREAT_R: tak vysvědčení už jsem předkládala během profesní kariéry mockrát, ale zajímali se vždycky jen o to vysokoškolské :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GREAT_R: Na italský polívky je potřeba maturita?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: tak po me ho chtel nekolikrat stat v ramci nabidek do vyberovych rizeni. akorat je takovy smutny, ze ho chce i po vice nez triceti letech, co delam v oboru. vlastne ani nevim, jestli nekdo kontroluje spravnost maturitniho vysvedceni.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: Tyjo, hlavně s tím nechoď dělat ministrini nebo tak něco...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: nikdo po mě nikdy nechtěl žádný lejstro ani maturitní ani jiný
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYHULENY_UFO: já to potřebovala na příjmačky na vš.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    maturoval jsem z peti predmetu, ale v zivote mi to bylo uplne k hovnu. nikdo se nepta, ze ceho a kde ta maturita byla. staci lejstro.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Moje babička měla místo maturitního vysvědčení místopřísežné prohlášení od bývalého spolužáka, že si ji z gymnázia pamatuje a že si pamatuje, že maturovala. (Originál vysvědčení se ztratil za války cestou po lágrech.). Takže udržuj kontakty, ať ti to má kdyžtak jednou někdo dosvědčit! :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mám na maturitním vysvědčení samé jedničky, ale nikoho to nikdy nezajímalo. Ani když jsem se třikrát dostala na UK, tak to myslím ani jednou nehrálo roli :D ale tak je to takový hezký jako.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GREAT_R: tak víš co, ty si ale můžeš být jistý, že to vysvědčení mám.
    Já během těch pětadvaceti let úplně zapomněla, že jeden z těch milionu úřadů, co se k tomu vyjadřoval, řekl, že to pololetní vysvědčení se staví na roveň českému maturitnímu :-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: Jednou jsem poslal matku, aby mi našla v šanonech maturitní vysvědčení (měli na nějaký výběrko na projekt prokázat, že nejsme parta programátorů se základkou). Volala, že to nemůže najít. Všichni jsme panikařili, začali jsme shánět (během prázdnin) moji střední... Nakonec se ukázoalo, že to v tom šanonu bylo, jenom to prostě přehlídla.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Nemůžu vystát hudbu Portishead, přijde mi to nudný, unylý, nezajímavých a zní to jak soundtrack že sequelu samotářů po dvaceti letech
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Já se teda přiznám, že moje sny o tom, že nemám maturitu, jsou založené na velmi reálném základu. Já totiž maturitu opravdu totiž možná nemám, nebo teda při hlubším přezkumu by se zjistilo, že papír o tom, že maturitu mám, nikdy neměl být vydaný, ale jako zvládla jsem s tím vystudovat dvě vysoký a maturitní vysvědčení už snad nikdy nikde ukazovat nebudu, takže asi dobrý?

    Já totiž tři roky chodila na normální střední tady a čtvrťák studovala v cizině, kde školní rok byl rozdělený na 4 desetitýdenní cykly. Tři jsem absolvovala v pohodě, ale během čtvrtého jsem musela odjet domů. Současně jsem ale, teda až na tu docházku, splnila i podmínky pro jejich graduation, alias závěrečné zkoušky z pěti předmětů (bo ty se daly dělat i v lednu), a navíc tady v ČR dělala maturitu z češtiny. Dohromady s všema různejma potvrzeníma z té zahraniční školy, úředníma doložkama z asi pěti úřadů, soudním překladem do češtiny, českým maturitním vysvědčením a papírama z ministerstva a školského úřadu to má asi pětatřicet stránek a nikdy to v rámci zachování zdravého rozumu nikdo nezkoumal.

    Ale dobrý je, že v rámci toho, abych ty stránky spočítala, jsem vytáhla příslušný šanon a zjistila, že v něm je založený právě papír ze školského úřadu o tom, že jeden z těch papírů se uznává za osvědčení o složené maturitní zkoušce, takže třeba teď budu líp spát.
    a nebo třeba tím hledáním jsem se právě postarala o solidní sbírku nočních můr na příští týdny :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Pod obvazem to priserne svedi... PŘÍŠERNĚ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam