• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    NELLAS: na nohu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak to já si jdu radši pustit okurky.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    VESTIGIA: Co jako :)) my si vzdycky pisem se starejma kamaradama, kdyz to davaj :)) umime to nazpamet a je to nase detstvi :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    VESTIGIA: guilty pleasure
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    GREAT_R: Proběhlo před chvílí. "Co zase řveš?" :-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VESTIGIA: už zase koukám na Slunce seno jahody. Budiž mi omluvou, že jsem nemocná a trávím krásný den v posteli :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TRISSIE: no mám zaškrtnutou VII., určitě ty s hladkou moukou a olej, droždí je fajn, ale i ty s kypřícím práškem jsou dobré, ale musí se sníst hned, jinak ztvrdnou po vychladnutí. A všechno jsem dávala na plech, takže tenčí vrstva, ne do formy..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GRANTORINO: a kterej je nejlepší? já tu kuchařku taky miluju, hřbet má slepovaný, stránky poprskané, prostě od pohledu používaná :-)
    (mmch taky jsem ji dostala k dvacetinám. od ex tchýně. ve finále asi nejlepší věc z celého toho manželství :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TRISSIE: jé hele "2000 receptů z české a zahraniční kuchyně" mám v salátovém (horším) stavu, protože mi to dala máma ve dvaceti jako první kuchařku a podle toho jsem se učila vařit... pěkně podle rejstříku jsem šla skoro recept po receptu... a je tam 8 receptů na těsto na pizzu, z nichž některé jsou vynikající
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Nesnášim zdravení cizích lidí, se kterejma v tu chvíli jinak vůbec nemusím interagovat.

    Takový to ve výtahu v budově, kde nás pracuje 2,5 tisíce.
    Zdravení recepčních, kolem kterých procházím 8 metrů daleko k turniketům a oni mají stejné všichni zabořené hlavy do monitorů.
    Úplně cizí kolegové u kávovaru.
    Čekárna u doktora plná cizích lidí, pokud jsem objednaná na čas, a nepotřebuju vědět, kdo je poslední a po kom jdu na řadu.

    Recepční zdravím, když přicházím k pultu, protože něco potřebuju. Kolegy zdravím, pokud jsme spolu už někdy mluvili. Ale proč mám zdravit někoho, s kým nechci a nepotřebuju navazovat jakejkoliv kontakt?
    Argument "je to slušnost" mi leze krkem.

    Uvědomila jsem si to včera, když jsem odcházela z terapie, prošla čekárnou, a když jsem otvírala venkovní dveře, další její klient se po mně nasraně otočil s velmi agresivním "Naschle." Asi jakože co si to dovoluju ho nepozdravit nebo já nevím. Tady u toho týpka to není poprvý a vysírá mě to hrozně. Jednou mi to udělá, když budu odcházet uslzená po náročným sezení, a já ho zjebu na doby, jestli se úplně posral a proč na mě kurva mluví.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KURE: Samotný vaření je dost těžký. A ještě tomu dávat další efort do katalogizace receptů... V příštím životě chci bejt bohatá běloška, co na to má čas...
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: mužeš ty fotky nechat vytiskout jako fotoknihu :D
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Dneska sem se ulila z práce. Nelituju.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: hledat recepty na počítači je ale úplně jiná disciplína :-)
    KURE
    KURE --- ---
    GREAT_R:
    TRISSIE: digitalizace... ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GREAT_R: když to vytrhám, tak už je nikdy nenajdu, to už jsem zkoušela. mít to per číslo a pak si třeba vytáhnout 2-3 čísla "červen" a hledat inspiraci mi funguje líp.
    ale teda stejně nejradši mám ty opravdu staré, do roku 2010. Tam jsem inspiraci našla pokaždé, ty nové fakt prolistovat a vyhodit. ani trhat není potřeba.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TRISSIE: Jako konkrétně tyhle časáky, to je takovej Kondo moment, kdy si chceš připomentou, že nejsi skladiště. Ty dedikovaný knížky jsou aspoň bez reklam a když jsou starý, tak je to úplná časová kapsle, ale třeba takovej apetit, když mi někdo donese... já prostě nechci číst o tom, že nějaká koza z liberce otevřela restauraci, kde vaří zelňačku. Já chci jen ty recepty a fakt je nejlepší to z toho vytrhat.

    Jinak mám rád jednu tiktokerku @shawnas_ideas, co se rozhodla natočit recepty z nějaké 50-60s kuchařky - z dob, kdy se každé jídlo jmenovalo salát a želé muselo být úplně ve všem. některé jsou shogingly dobré, ale většinou je to pohroma v kuchyni (posledně zkoušela jakési pečené kuře v citrónové želatině, bylo to hrozný, ale je z USA a asi nikdy neviděla tlačenku)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREAT_R: k mojí kosmetičce muži chodí. Obvykle je tam tato cesta: muž má problém, manželka ho objedná.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GREAT_R: ja teda musim rict, že me těší, když u chlapa vidim aspon nejake základní prostředky na péči o pleť. Protože i u chlapa jsou černé tečky a zanedbana pleť nehezke, ale vzhledem k tomu, jak to mam ja, tak se nedivím, že se tam chlap nezene :) Ted když bych tam sla, tak by mi určitě vysvetlili, jak uz jsem davno mela mit nejaky druh vpichu kolem oci, na čele a oční víčka ideálně uriznout. Nekdy mi stačí kecy kamaradek, co se těmto procesům věnují.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORIARTY,VELCORO: vaření podle receptů a sbírání kuchařek/časpopisů o vaření jsou dvě úplně jiný disciplíny! :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam