• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Statistiky konecne nahrany na nastenku. A byl to boj, protoze puvodni tabulka ma v html pres 3k radku a k pul mega znaku a tak bylo nutne zahodit vsechny nadbytecne styly a to co zbylo jeste rozdelit na dve casti.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NAGASAWA: mustr tam už je
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CHEWBACCA: krasna prace. tak hod do zahlavi muster, jak by ten text mel vypadat a klidne k tomu prihod treba hashtag #dohrano at mas potom to vyhledavani jednodussi.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Dobojováno!! po cca osmi hodinách kopypasty je hotová databáze dohraných her od začátku auditka k dnešnímu dni. Dohraných krásných 732 titulů v 65 lidech. Odehraných celkem 23 518 hodin. Toť pár data střípků, než to @Toomix nahraje na nástěnku. Udělal jsem tam i dva grafy, tak se můžete těšit na přehlednou "vizualizaci" největšího herního pacoše :-) Příště (pokud nezrealizujeme automat) se pokusím aktualizovat častěji.

    PS: Pokud pojedu v manuál evidenci, tak poprosím u příspěvků oznamujících dohrání hry, začínat příspěvek Názvem hry/počet hodin (pokud možno tučně). Na dalších řádcích budu rád, když se rozepíšete o dojmech z hraní. Je radost to číst.
    Pokud vymyslí @toomix nebo někdo jiný automat, určitě nám sdělí v jakém formátu příspěvky zadávat.

    Díky moc.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JUNGLER: jj to by bylo fajn, napadlo mě to. tak pokud tu někdo takový je....hlaste se hlasitě :-)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CHEWBACCA: asi by bylo fajn, kdyby nějakej místní vývojářskej guru vykoumal nějakou automatizaci... prostě aby to všichni zadávali v nějakým standardizovaným formátu a script by si to třeba jednou týdně vycucnul přímo z auditka a fláknul do nástěnky :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Myst (5h, gamepass) :
    Předělávka klasiky z roku 1994, protože nemám hudební sluch, pomohl jsem si titulky pro neslyšící. Dneska jsou podobných her mraky, ale docela rozumím tomu, že tehdy to byla pecka, kvůli které si lidi houfně kupovali CD-ROM mechaniky a soundblastery.

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TOOMIX: nějak se pokusím to vymyslet a když by to nešlo, volám o pomoc
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIMBAS: mysleno za nás za všechny. a to ještě nejsme u konce, jsme na 563 kousích a jeste zbyva pul roku záznamů :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    CHEWBACCA: what a duck ? 413 dohranych her ? :DD
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CHEWBACCA: loni/z kraje letoška jsem Ti na to dával aplikaci, kdyžtak mi pak ten excel pošli, vysypu to do html
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: určitě ten z 2009
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tabulka se už tvoří (od začátku auditka) zatím jsem na 413 dohraných hrách a ještě zbývá 10 měsíců záznamů. Až budu mít, poprosím někoho aby to z excelu v nějakém jiném formátu nahrál na nástěnku. to se pak domluvíme. jdu pokračovat :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ERRTU: Ták a teď buďto Divno-stein z roku 2009 nebo Return to Castle Wolfenstein (toho ještě nemám za sebou), ze kterého to okultno v Old Blood vlastně pochází :-)
    NYX
    NYX --- ---
    Zas jeden vzkaz od Zuuluu. Dark Souls 3. 124 hodin

    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Wolfenstein: Old Blood - PC (cca 7 hodin)
    tohle dlc me nejak puvodne minulo a jak jsem nedavno dohral rest RTCW a tak tenhle navrat do hradu byl jako navrat domu, vdechnul jsem to za dva vecery.
    z toho jak se hra v pulce opet zvrhne v okultni nacisticko thuleovske necrovision jsem byl zprvu rozpacity, ale hra neztratila grady ani tempo a hlavne: prostredi je ze vsech dosavadnich dilu zcela kulervouci a ten nejvic duch wolfensteina, a krasny vlhky sen konspiratoru o nacistickych tajnych programech, a to ja rad :)
    dovolim si primer, jak se tu resil mad max, tak RTCW je thunderdome, legendarni, vytesany do mramoru a nezpochybnitelny, dva muzi vejdou jeden vyjde, dva muzi vejdou...! pardon, uz je to pryc. a Old Blood je Fury Road, nafetovany efedrinem a skopcackou krvi, vykresleny do detailu, plny dechberoucich zaberu kdy nevite kam driv s ocima, zadne misto neni vylozene hluche, proste nekdo si vyhral a pritom se obcas uctive uklonil smerem k legende.
    pobavil me plysak cacodemona v pelechu psi bestie, zazil jsem skutecneho grammar nazi ktery opravoval gramatiku kolegy, aby materstina zustala cista a krasna a kontrast mezi Bubim z New Order a Rudim z Old Blood snad nemohl byt vetsi :)
    ale ruku na srdce, byt B.J. tak po tomhle zazitku se na brutalne opevnenou zakladnu toho ctveraka Wildy Mrtvohlava Strasse vrhnul snad i s nadsenim, jen at uz mi ten srapnel vymaze vzpominky z hlavy.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Disco Elysium cca 46 hodin. Naprostej masterpiece. Podobný RPG tu ještě nebylo. Jel jsem za "šarmantního" inteligenta kterej má obě ruce levý a je trochu houžvička. Podařilo se mi asi nejlepší možnej konec a celou hrou jel za ultraliberála :) Nechám to teď nějakej čas uležet a už se těším, až si to zopáknu za zručnýho svalovce, který ale bude pro změnu mít důvtip a šarm německého ovčáka po transplantaci hlavy :D

    GEE
    GEE --- ---
    HONZAL: savy bohužel neukazujou nahranej čas, ale čistě odhadem to bude něco okolo 15-20 hodin na Normal
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    GEE: btw. kolik hodin to zabralo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam