• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: tyhlety zaprisahly fanousci :)) me to Halo nikdy moc nesedlo. Cumim! Respekt! ;)

    nezapomenu jak hlasil Claven, ze to nedava taky kvuli tomu, ze ty zbrane vypadaj jak hracky od Mattelu :)))
    GEE
    GEE --- ---
    Halo Reach/Steamdeck/5 hodin/#dohrano
    Jako zapřísáhlý fanoušek japonských konzolí bych to neměl říkat nahlas, ale moc jsem si to užil. Tyhle přímočarý střílečky mi fakt chybí a jedu sérií dál. Žádnej zbytečnej openworld - tady máš pistoli a jdi. Dokud je člověk na nohou, všechno klape jak má. Po usednutí do vozidla je to ale výrazně horší.

    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Guardians of Galaxy / XGP / 22h #dohrano
    Nejdriv jsem se k tomu nemoh nejak dokopat, ale jednou jsem si udelal cas a vtahlo me to. Je to sice takovy konzolovity a arenovity, ale pribeh, sympaticky postavy, vtipny dialogy a krasna grafika to bohate vyvazili. I ten boj, kterej mi na zacatku trochu vadil jsem zmaknul a naopak ke konci uz to byli slusny komba:)

    CROME
    CROME --- ---
    Yakuza-Like a Dragon-45hodin

    Hodne trapeni a bolesti bylo, nejdrive s RPG zamerenim pak s bussiness segmentem, grindovani pred bossy FU.
    Ale moje srdicko si nakonec Ichiban vybojoval!

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Lost in random/ 18 hodin/#dohrano

    Ou, Zoink, miluju tohle studio! Ten jejich humor a styl ála Tim Burton je za mě top. Celkově 34/40 achievementů a všechny side questy. Využijte dokud je na GP zadarmo, hráno na Xboxu
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAGASAWA: Bylo to lepší než první sex! A to jako fakt, protože ten můj první teda za moc nestál... :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: tak gratz. je fajn pocit, kdyz to cinka vid
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Update hodin k [NAGASAWA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

    Nedalo mi to a Valkyrii 4 jsem zplatinoval. Nelituju ani vteriny, kterou jsem tehle hre od leta dal. Po dohrani se odemklo tolik moznosti a pribehu navic, ze jsem si rikal, ze by byla skoda, aby tenhle strategickej skvost necinkl a nesel do moji osobni Top 10. Doporucuji vsem military strategum a fans spickoveho leveldesignu a pribehu.

    Valkyria Chronicles 4/ plus 58 hodin na platinu / #dohrano

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Na tu platinu pode mnou tohle samozřejmě nemá, ale víte co? Tohle je moje úplně první platina v životě :-D Zrovna taková maličká hra, ale potěšilo mě to, o tom žádná. Těch pár dalších desítek minut po dohrání, které jsem věnoval zbývajícím trofejím, se mi vyplatilo.

    TERZ
    TERZ --- ---
    A Plague Tale: Requiem/22hodin/#dohrano
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    The Franz Kafka Videogame / Steam Deck / 3,5 hodiny / #dohrano

    Miniaturní indie puzzle adventura se stylovým vizuálem a totálně psychedelicko-metafyzickou atmosférou. Inspirace Kafkovým dílem je zjevná tak moc, až víceméně žádný smysl nedávají ani některé puzzly :-D Díky tomu jsem se na několika místech tak zaseknul, až se mi podle HLTB obvyklý cca dvouhodinový herní čas rozrostl skoro na dvojnásobek. Za využití ingame hintů se ale nemusíte stydět, naopak - je za to trofej :-) Zvláštní hra, zvláštní zážitek. Ale být jen o trochu delší, tak bych to asi vzdal.

    Btw. opět se mi potvrdilo, že Steam Deck je na takovéhle jednohubky, ke kterým jsem se roky nedokázal dostat a kterých mám plnou knihovnu, naprosto ideální. Sedět nad tím u noťasu by mě nebavilo, naopak do postele je to naprosto dokonalé! Dohrát, zahodit pod polštář a spát :-)







    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    The Forgotten City / Gamepass / 13h / #dohrano
    Dá se to dohrát i rychleji, ale jel jsem na 100% ajchů a taky jsem zkoumal různé "boční možnosti", třeba jak hra vyřeší patový výsledek voleb. Moc pěkná adventura, je skvělý vidět, jak se projekt, který začínal jako mod pro Skyrim, vyloupl do samostatné hry. Jsou tam nějaké bugy a pár věcí si mohli odpustit, ale i tak jsem spokojený. Určitě doporučuji si to taky zkusit.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Yakuza 0 / XSS / 42 hodin / #dohrano

    Někdy loni jsem si ve zdejším Yakuza klubiku nechal doporučit, čím bych měl - jako touhle sérií naprosto nepolíbený, ale zároveň hodně zvědavý - začít. Pak byl chvíli klid a když na to přišla řada, ventiloval jsem se přímo tam, takže sem ty důležité okamžiky prostě překopíruju. TL;DR: takhle zpětně byla Yakuza 0 určitě správná volba. Dostal jsem sice něco úplně jiného, než jsem čekal, ale jsem spokojený a rozhodně i v mnoha směrech obohacený :-) Pár dalších hodin v tom ještě určitě rád strávím.

    20.10.20222
    V lednu jsem koupil Zero na PS5 a koukám, že jsem na to ještě ani nesáhnul... Dneska ale nějak byla nálada a navíc se Yakuza objevila i v GamePassu, takže jsem to nakonec rozehrál na "ložnicovém" XSS. Mám za sebou dvě a půl hodiny a čeká mě Kuze, tak jsem si ho radši nechal na zítra :⁠-⁠) První dojem: je to děsně ukecaný a z kombinace japonštiny a anglických titulků mě bolí hlava, takže to budu muset kouskovat vždycky tak po těch max třech hodinách. Jinak asi dobrý, no :⁠-⁠)

    23.10.20222
    Progress po šesti hodinách gameplaye: pořád je to ukecaný, dost arkádový (což mi vůbec nevadí) a tak nějak jako... pomalý? Asi jsem čekal něco jako tokijský GTA, ale místama mi to připomíná spíš nějakou konverzační adventuru :-) V podstatě si při hraní docela dost odpočinu, což je rozhodně zvláštní. Tak uvidíme, kam se to vyvine!

    25.10.20221
    Dnes jen telegraficky. Kapitola 4, Majima je fakt řízek! :D Doufám, že se z něj nějakým twistem nevyklube svině, protože je mi fakt sympatický.

    28.10.20223
    23 hodin, kapitola 10, trošku se to rozjelo :-) Reality nebaví, kabaret baví, cat fight baví moc :-D Většina vedlejších úkolů je taky zábavná, i když trochu repetitivní. Začínám být zvědavý, kdy a jak se ty dva hlavní příběhy konečně protnou.

    29.10.20221
    Přiznám se, že nejsem úplně schopný rozeznat, ve kterém okamžiku se ta dějová linie posune tak daleko, že mě bude čekat hodina cutscén přerušovaných hromadami nepřátel ke zmlácení, samozřejmě bez možnosti si to někde uložit :-) A tak prostě jsem tam, kde jsem. Ale ty vedlejší úkoly se prý dají dojet i po finále, co jsem si tak zjistil, takže mi asi nic neuteče.

    30.10.2022
    Moc jsem se teda o prodlouženém víkendu nevyspal a to tříhodinové finále bylo fakt už skoro nad rámec mé výdrže příležitostného hráče... Ale prostě jsem se musel dozvěděl, jak dopadnou všichni ti, kterým jsem přál aby dopadli špatně :-) Takže main story hotovo právě teď. Completion 18.98 % sice vypadá hrozně, ale na stovku stejně necílím a co se týče vedlejšáků, tak těch mám asi polovinu. Dám si teď chvíli voraz a pak je zkusím doobjevit. Protože tolik morálního ponaučení, kolik jsem si z nich zatím odnesl, to se jen tak nevidí! :-)

    (Ale teda jestli si dám i nějaké další díly, to v tuhle chvíli nedokážu s určitostí říct...)







    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Presne po roce koupeno. Coby podzimni "doroma" to bude super, tak zpetne diky za tip.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Dragon Quest / 6 hodin / Nintendo Switch Lite / #dohrano

    TERZ
    TERZ --- ---
    A Plague Tale: Innocence/12hodin/#dohrano
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    TOEM / 3 hodiny / #dohrano

    Děkuju za doporučení, tohle byl instabuy na Steamu. Přestože TOEM nabízí víc úkolů a hraje se jinak, humor a roztomilost Short Hike tam taky vidim.

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Koukám, že mi FB připomněl, že jsem před 12 lety dohrál Darksiders: Wrath Of War za 25 hodin. A já mám už asi rok koupenou trojku a chystám se si to dát znovu od začátku kontinuálně jedničku, dvojku a pak tu trojku. Ale asi nemám cca 70 hodin, abych to všechno dohrál :(

    Darksiders Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=ArHzEGeiMbg
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DEEFHA: Hezký, zrovna včera jsem to rozehrál a je to fakt cute.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam