• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    Mafia: Definitive Edition / 14 hodin / #dohrano
    Původní Mafie je moje velice oblíbená hra a jsem rád, že dostala tento nový kabát. Grafika i hratelnost je na špičkové úrovni. Nicméně hrál jsem to na klasickou obtížnost (nejtěžší) a přišlo mi to jednodušší než původní Mafie. Policie je vlastně moc nepřekáží a nehoní vás (pokud to není součástí mise). Za celou dobu jsem nedostal ani jednu pokutu. Je zde mnohem méně ježdění (většinou se jede na misi, ale zpět už ne). Díky tomu úplně chybí mise s Lucas Bertone a odemykání nových aut. Z mého pohledu je to škoda; nemáte vlastně tolik příležitostí prohlédnout si to nádherné město.

    Ale ve finále mě to bavilo a určitě si to zaslouží 10/10.

    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    pokus o speedrun ale nejak se to protahlo na 2h
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Tak na potřetí za hard.

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Mass Effect 3 N7 Digital Deluxe Edition / 32 hodin / #dohrano

    Tuhle verzi doporučuju jen tomu, kdo by ji jako já chtěl do sbírky (dlouho byla jen na Originu), jinak berte rovnou Legendary Edition, která taky obsahuje DLC mise a navíc remasterovaný.

    I když trojka už nemá tak silnej finiš jako druhej díl, nedám na celou sérii dopustit a určitě sáhnu po všem, co v budoucnu nabídne.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JUNGLER: Tohle jsem si před časem pořídil na Switch, abych tam měl taky nějakou normální hru :⁠-⁠D Jen mi přijde, že originál měl ty zvuky jiný, trochu syrovější. Každopádně ale soundtrack je top, občas si ho pustím jen tak. Jo, devadesátky byly (nejen) co se týče her prostě fantastický...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    MDK/5 hodin/#dohráno Steam Deck
    Skoro jsem zapoměl na to, jak strašně moc mě tahle hra v v době svýho releasu oslovila. Byl jsem tenkrát unešenej z toho jak to vypadalo, jak se to hrálo a celkově asi vším co v týhle hře bylo. Musím taky konstatovat, že zábavný je to furt stejně. Sakra furt na mě civí v mojí knihovně nejnovější aktuální nextgen pecky a já místo toho jedu tyhle brutální past past past past .... past geny a královsky se u nich bavim. Jsem už asi fakt regulerní oldfag :D

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Postal Redux/5 hodin/#dohránoSteam deck
    když jsem se dal na ty romantický hry, tak ještě před poměrně novým Carrionem jsem si sfouknul stařičkýho Postala v novém hávu. Ta hra je tak dementní až je skvělá. Pamatuju si, že když to tenkrát vyšlo, tak jsem byl naprosto šokovanej z tý asi dosud neviděný nekompromisní akční brutality. Jenom tenkrát můj stroj neoplýval přílišným výkonem a tak hned v druhém kole po dvou napalmech do pochodující kapely nastala proměna akční řežby v tahovou strategii :) nikdy jsem ho tedy nedohrál. No a díky Steam Decku likviduju starý resty a došlo i na Postal. Kažopádně pro uvolnění páry je ta hra skvělá. Při dabování smrtelných skřeků se museli tvůrci hodně bavit :D
    No a teda svatý jim tenkrát nebylo absolutně nic.

    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Prodeus/15 hodin/#dohrano

    Pote, co se zacaly vracet kniry a 90s moda, tak se objevuji i hry, ktery chtej vypadat jako Doom nebo Quake. Fanousci techto her si Prodeus uzijou. Ja jsem se chtel jenom podivat a nakonec to rovnou dohral, spousta strikajicich gejziru krve a pejskove. Na vecerni vyplach hlavy ideal.

    DR_K
    DR_K --- ---
    Super Mario Galaxy 2/45 hodin/#dohrano

    Hrano na PC v emulatoru dolphin ve fullhd. Asi nejlepsi vstup do sveta her pro male dite, co vim. V jednicce se dalo druhym wiimotem pouze sbirat a strilet hvezdicky a to po chvili dovedlo zacit nudit. Tady uz jde i zastavovat a likvidovat padouchy, coz krom toho, ze je to mnohem zabavnejsi, dovede prvnimu hraci realne pomoct. Nebo uskodit :) Ty hry jsou tak dobre, ze z nas udelali fanboys, uz mame vsichni sve limited edition wiimoty. Cas je odhad, dolphin netrackuje.

    TERZ
    TERZ --- ---
    Elden Ring/40hodin/#dohrano
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Subnautica / 34 hodin / #dohrano

    Prvky přežití normálně beru jako zbytečnej stres a craftování ve hrách taky zrovna nevyhledávám, ale tady jsem se radoval z každýho upgradu, kterej mě dostal do větší hloubky nebo mi ulehčil život pod vodou.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Jen pro doplnění - po dalších třinácti hodinách je Rise of the Tomb Raider komplet! Ta explorace po endgame mě bavila asi víc než všechno předtím :-)

    GEE
    GEE --- ---
    Tell me why/3h/Steamdeck/#dohrano
    Béčko Life is strange z období kdy někomu přišlo jako skvělej nápad rozsekat tříhodinovou hru na tri epizody.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Far Cry 4 + dlc/56h/#dohrano
    V pořadí už 5. Far Cry, který jsem hrál a dohrál (ještě tu mám odloženo Far Cry Primal) a zatím asi to nejlepší. Tomu i odpovídá odehranej čas. Hodně času jsem strávil vedlejšími aktivitami a kupodivu docela dlouho mě i bavily. Vedlejší questy jsou taky docela povedený, nejvíc teda Yogi a Reggie :) Dal jsem i dlc Valley of the Yetis, který mi přišlo už poněkud slabší, ale dalo se to. Jen teda až přehnaně agresivní zvířata, hlavně orli. Ti mě tu drtili snad víc než samotní vojáci! :)


    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Lust for Darkness/4h/#dohrano
    Našel jsem to náhodně ve slevě za pár eur spolu s druhým dílem. Hororů s fantaskními světy není nikdy dost, tak jsem to prubnul a byl zvědavej na tu kontroverzi, o který se všude píše. Ve výsledku to nebylo špatný, ta část v jinym světě se mi líbila určitě víc. Ujetý to docela je, ale jsou asi horší hry :). Jen je to teda dost krátký a plnou cenu bych za to nedal. Druhej díl je prej lepší, tak jsem na to zvědavej :)

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Rise of the Tomb Raider / 31.5 hodiny / Steam Deck / #dohrano

    I když jsem nedávno po dohrání prvního dílu rebootu téhle série (taky na Steam Decku) prohlásil, že další díly si dám asi "normálně" na konzoli a pořádné televizi... Tak jsem nakonec neodolal, protože moct mít Laru v posteli je prostě neodolatelné a Deluxe edice zrovna byla v akci za dvě kila :-) Žádný gulag na Sibiři nikdy nevypadal líp! Celkově mi to oproti předchozímu dílu přišlo o pořádný kus dál jak co se týče vizuálu (ten jiskřící led! ten křupající sníh!), tak hratelnosti, mechanik a vůbec. Ačkoli to vlastně bylo jakoby to samé, tak mě to prostě bavilo nějak víc a taky jsem v tom, jak vidím, strávil mnohem víc času. A to ještě pár dalších hodin přibude, abych se z aktuálních 84 % kompletnosti dostal co nejblíž ke stovce (podobně jako u předchozího dílu, kde mi zbývá najít už jen asi dva někde záhadně zajebané artefakty a bude to komplet). Mimochodem - Deluxe obsahuje všechna DLC a jedno z nich už mám hotové. Baba Yaga: The Temple of the Witch byla naprostá špička a doufám, že i ty další budou stát za to!

    A každopádně se už nemůžu dočkat, až do nějaké slevy spadne i Shadow of the Tomb Raider. Na Steam Decku už tuhle sérii dojedu komplet.





    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    A Plague Tale: Requiem
    - zhruba 30 hodin

    01

    02
    #dohrano
    GULAZ: Naprosto souhlasím. Asi 4x jsem si myslel, že hra končí a najednou "what the hell". Poslední epizody už se mi hrály dost ztěžka. Děj hry a samotná atmosféra je hodně ponurá a "hluboká". Za mě velmi povedená hra po všech stránkách.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    BOBESH: Snatchera jsem dohral uz davno - rovnez v emulace MegaCD na PSP - ale mas point, ze bych si to mohl dat na originalnim HW (protoze mam ten bazmek MegaSD).
    CROME
    CROME --- ---
    DAVESADE: Policenauts naprosto miluju! Poridil jsem si kvuli art book i origo japonskou limitku. Doporucuji take naprosto vynikajici soundtrack od Konami Kukeiha Club, patri k tomu nejlepsimu co ve hrach obecne zaznelo!

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam