Rise of the Tomb Raider / 31.5 hodiny / Steam Deck / #dohranoI když jsem nedávno po
dohrání prvního dílu rebootu téhle série (taky na Steam Decku) prohlásil, že další díly si dám asi "normálně" na konzoli a pořádné televizi... Tak jsem nakonec neodolal, protože moct mít Laru v posteli je prostě neodolatelné a Deluxe edice zrovna byla v akci za dvě kila :-) Žádný gulag na Sibiři nikdy nevypadal líp! Celkově mi to oproti předchozímu dílu přišlo o pořádný kus dál jak co se týče vizuálu (ten jiskřící led! ten křupající sníh!), tak hratelnosti, mechanik a vůbec. Ačkoli to vlastně bylo jakoby to samé, tak mě to prostě bavilo nějak víc a taky jsem v tom, jak vidím, strávil mnohem víc času. A to ještě pár dalších hodin přibude, abych se z aktuálních 84 % kompletnosti dostal co nejblíž ke stovce (podobně jako u předchozího dílu, kde mi zbývá najít už jen asi dva někde záhadně zajebané artefakty a bude to komplet). Mimochodem - Deluxe obsahuje všechna DLC a jedno z nich už mám hotové.
Baba Yaga: The Temple of the Witch byla naprostá špička a doufám, že i ty další budou stát za to!
A každopádně se už nemůžu dočkat, až do nějaké slevy spadne i
Shadow of the Tomb Raider. Na Steam Decku už tuhle sérii dojedu komplet.