God of War: Ascension (2013) / PS3 / cca 10 hodin / #dohranoJak tady nedavno psal
DEEFHA, tak i ja jsem si uvedomil, ze z klasicke serie jsem nehral Ascension. Takze jsem na to vlitnul a za par veceru bylo hotovo. Bylo to krasne opulentni a ukazuje to, kam se Santa Monica posunula od prvniho dilu a take je videt naznak smerem ke praci s kamerou v God of War na PS4.
Hra mi rovnez prisla nejvice pristupna, dokonce ani Trials of Archimedes (po poslednim patchi samozrejme) mi neprisly nijak prehnane tezke, finalni boss a celkove zakonceni mi prislo relativne slabe. Uzil jsem si to, ale neumim si uplne predstavit, ze bych to ukazoval znamym - na rozdil od predchozich tri dilu, ktere mi prijdou prece jen zajimavejsi ve svem kontextu.
Jsem moc rad ale, ze zustal zachovany patern "co SONY konzole, to dva dily GoW", vyslovene trumfnout GoW3 by bylo obtizne a tady se jim urcite povedlo udelat sobestacnou hru, to zase ano. Asi bych si i poridil originalky, kdyz tam uz mam vsechny ostatni dily v policce :).