Borderlands 3 / PS5/ 77 hodin / #dohranoVětšinou v akčních/RPG hrách dřív nebo později přilnu k pár typům zbraní či útočných taktik a s těmi se nějak prokoušu zbytkem hry (my bad). Zároveň mi přijde, že výběr zbraní nebývá často nijak úchvatný (viz třeba RDR2, který byl jinak skvělý).
Nedávno jsem tedy zatoužil po hře, která by uspokojila moje looting needs (kdo by nechtěl stále objevovat nový a skvělý gear, že, my dopamine junkie brothers! ;). Vzpomněl jsem si na BL2, který jsem kdysi chvíli hrál, a po krátkém googlení zjistil, že BL3 by měla být ta nejpravější volba
Komiksová postapo arkádová atmosféra mě nejdřív uhranula, kdo by se nechtěl znovu narodit téměř bez penalizace, přežít pád z jakékoliv výšky, drandit v autíčkách po mapě a mít skoro neomezeně nábojů? Well... po čase já.
Byla to sranda, až dokud než přestala být sranda. Lootu požehnaně, ale málokdy něco, co bych chtěl vyměnit za stávající, vtipně debilní humor už pak byl spíš otravný, a byť byla k dispozici spousta sidequestů (tak jak to mají mazlíčci rádi), tak ke konci hry jsem je už ignoroval, obzvlášť pokud mě nutili procházet znovu mapu, kterou už mám za sebou.
S každou další obří lokací a hordou respawnujících se nepřátel jsem chtěl být dřív na konci.
Btw, poslední asi třetinu hry jsem dojel s OP "VexHelElEldZodEth" Breath of Dying, od které jsem to kolikrát schytal též :))
DLCs si asi (určitě) už nedám. BL4... kdo ví.
BL3 nechci rozhodně hanit, jak jsem říkal, byla to sranda, dokud to už sranda nebyla, ale určitě si zaslouží hezkých 7/10.
PS: Přijímám tipy na hry se spoustou zábavného lootu, který mě bude překvapovat až do konce ;)