• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    BOBESH: jinak k Uncharted musím ještě dodat, že mě bavil nakonec docela bavil i ten film z minulého či předminulého léta, jestli vám doposud unikal, zkuste, rozjezd je takovej rozpačitej, ale finále je naprosto epické přesně ve stylu Uncharted :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    SUCZKER: Nekdy to nevadi. Treba u walking simulatoru je to asi v pohode, u akcni hry, kde se vali hordy nepratel pod hlavne meho rotacniho kanonu se koridor taky prezije.
    Ale stve me to u her, kde protagonista predvadi gymnastiku na olympijske urovni, splha po zdech jako gekon a pak prijde k hranolu dvacet na dvacet, kde jakoze konci koridor, a odmita ho prelezt. V tom s tebou naprosto souhlasim.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SUCZKER: V Lost Legacy už není Drake, žejo? Já si o tom nechci nic zjišťovat, ale řekl bych podle coveru, že se bude hrát spíš za Chloe. Hlavně mi nikdo nic neprozrazujte, čtyřku jsem ještě nehrál :-)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DEEFHA: já mám teďka rozehráno už asi půl roku "Uncharted: Lost Legacy" a musím říct, že už mě to moc nebaví, stejně jako mě vůbec nebaví GoW Ragnarok.

    Speciálně od tý doby, co jsem přičichnul open world v Zeldě BOTW, tak mě prostě štvou hry, kde mám někde hledat cestu k něčemu, k čemu se nemůžu dostat, protože mi jakože v cestě leží 30 cm vysoký balvan nebo kláda.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Jo a btw koukám teď, že je to moje letošní čtyřicátá dohraná hra. Asi bych měl začít chodit trochu ven... :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ustredni song me chytil velice. ta melodie je pro me ikonicka! tak na dokresleni pri cteni :)
    Uncharted 1,2,3 & 4 Theme
    https://www.youtube.com/watch?v=Cz0XVvvqwV8
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Uncharted 3: Drake's Deception Remastered (2011/2015) / PS5+Portal / 9 hodin / #dohrano

    Dobrou hru poznám podle toho, že se od ní doslova nedokážu odtrhnout, přetahuju čas vymezený pro session, nedělám pauzy a obvykle je výsledkem zánět spojivek. S remasterovanou Nathan Drake Collection jsem během posledních deseti dnů strávil pětatřicet hodin a včera už jsem mazal do lékárny pro Maxitrol :-) Uncharted hry vás po rozehrání opravdu jen tak nepustí a trojka je v tomhle směru asi nejvýraznější. Od Londýna až po Rub al-Chálí!

    Rozhodně je dobře, že jsem hrál všechny tři hry za sebou. Měl jsem tak mnohem větší požitek z příběhu, který v jedničce zlehka představil hlavní postavy, aby s nimi ve dvojce rozehrál velkolepou partii a nakonec ve trojce ukázal, jak to vlastně celé začalo. Všechno do sebe krásně zapadlo a kdyby tahle trilogie byla uzavřená, asi by to úplně stačilo. O to víc se ale těším na čtyřku. Elena jako dobrý, ale ve druhé polovině hry jsem Chloe prostě postrádal :-)

    Potěšilo mě, že oproti dvojce tentokrát nebyla žádná povinně stealth pasáž, protože ty já nemám moc rád (asi proto, že mi nejdou). Naopak fajn byly ručni souboje nablízko, kterých jsem mnohokrát využil místo střílení ze dvou metrů. Ostatně i finální bossfight je tentokrát pěstní a lehce QTE, ale ani to mi nijak nevadilo - naopak. Bylo to příjemné osvěžení po všem tom předchozím střílení, kterého je ve trojce opravdu hrozně moc.

    Obecně mi přišlo, že akce tentokrát naprosto převážila nad objevováním a řešením rébusů, ale tak nějak jsem to vlastně očekával a zvyknul jsem si na to. Zatímco těch pár puzzlů si teď vlastně ani pořádně nevybavím, spektakulárních akčních scén je ve trojce tolik a jsou tak strašně dobré, že jsem se nedokázal rozhodnout, ze které vyberu obligátní screenshot. Nakonec jsem zvolil scénu, která mě opravdu donutila nechat poklesnout čelist.

    A teď je čas oprášit Vitu! Golden Abyss čeká... Challenge na Infinite Backlog je skoro na dosah :-)





    HONZAL
    HONZAL --- ---
    The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom/235 hodin/#dohrano
    Vysoko nade všemi.

    Z BotW posunuli to nejlepší ještě na nový level, neotřelé a odvážné inovace, ale funguje to a při všech těch možnostech jak to hrát to drží pohromadě. Vizuál a výtvarná stránka je po vzoru předchůdce neskutečná, v některých momentech jsem fakt jen zíral a nenajdu nic, s čím bych to srovnal.

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Aliens: Dark Descent/28 hodin/#dohrano

    tak a doklepnuti uz i Alieni. Jak jsem psal níže, skvělá záležitost pro fandy TBS/RTS/Alienů. Nic zasadního té hře nelze vytknout, snad jen modely postav v animacích, ale to neni důležitý. Za mě skvělá zábava, a hru ještě párkrát v životě otočím, nehledě na to že má NG+. Za mě pokud bych měl číselně hodnotit tak 9/10. Ne nadarmo byla nominovaná na most innovative game, nových mechanik tam je docela dost.

    GEE
    GEE --- ---
    DEEFHA: Mám pocit, že jsem to kdysi zkoušel, ale nechytlo tolik jako tančící agenti. Škoda, že takový hry už moc nevznikaj...ale tak aspoň pak byl důvod vyplatinovat tenhle poklad. Kvůli příběhu, pochopitelně

    Persona 5 Dancing Star Night - Last Surprise - Hard Mode
    https://www.youtube.com/watch?v=fPlGhP88IpA
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GEE: Jééééééé, Elite Beat Agents! :-D To bylo dost skvělý. A co Rhythm Tengoku / Heaven / Paradise? Na tom jsem svýho času taky dost ulítnul :)

    [Rhythm Heaven] - Fan Club (Perfect) (English)
    https://www.youtube.com/watch?v=DNbvktlB0gU
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LEFTY: Taky jsem zkoušel (bylo to za Covidu v balíku hříček od Sony zdarma), ale ani jsem to nedojel. Jak mi tyhle relaxační krávovinky nevadí, tak tohle mi fakt nesedlo.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Escape from Tarkov/450 hodin/#dohrano


    Za mě dohráno. All traders na max LVL krom Fence. První wipe. Původní plán byl naučit se střílet a max lvl. 20. Nakonec ta immerze byla tak silná, že jsem došel až na lvl42. 192 dní od založení accountu jsem se nevěnoval žádné jiné hře. Přišlo mi, že to nemá smysl. Ted pomalu Tarkov opouštím, čekám na další wipe a z mezičase hraju Aliens: The dark descent. Jako milovník TBS, RTS a od malinka všeho kolem Aliens si tot náramně uživám. Také povedená hra, kterou za chvíli řekl bych dohraji. Možná úspěšně, možná neúspěšně. Zbývá pád dní do bombardování planety :-)


    GEE
    GEE --- ---
    PaRappa the Rapper 2/PS5/2 hodiny/ #dohrano
    Hudební hry miluju, PaRappa mě přesto dosud míjel. Jen jsem viděl nostalgický reference. Ale už to chápu! Fantastická hudba, totální šílenost srovnatelná snad jen s Katamari Damacy (tomu PS2 éra zdá se přála).

    Hra je dostupná v rámci předplatnýho PS+, doporučuju sosnout - odezva tady streamu fakt nepřeje. Jo a soundtrack se dá už nově najít na Spotify - https://open.spotify.com/album/1sjrX9uNvjublL0YU6Yki4?si=qBH_Kmh7Q8inJSBc5iZywA

    A teď mě omluvte, hledám v šuplíku DSko a jdu hrát Elite Beat Agents...

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Humanity/16hod/PS5/ #dohrano

    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Journey / PS5 / 1 hodina / #dohrano

    Absolutní meh. Vůbec nechápu hype kolem téhle "indie" píčoviny, hrál jsem mnohem lepší flash games v minulým století.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOFI: Njn, s Uncharted byly i PS3 bundly. To se prodávalo samo :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    SUCZKER: Uncharted2 byla hra kvůli které jsem si kdysi šel koupit ps3 :-)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DEEFHA: Uncharted 2 za mě jedna z nejvíc her, nejšílenější moment, když vtrhnou do toho jakoby Káthmándú, nebo co to má představovat, všude povstalci a obrněný vozy a dál nebudu spoilovat...

    Ve čtyřce je pak nesmírně zábavná ta automobilová honička (opět bez spoilerů)

    Zajímavý, že tu dvojku jsem dohrál až jako poslední
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SALVATOR: Jo, to je ono, teď právě jsem to našel. Díky! Tohle jsem si prostě ne a ne, nedokázal zapamatovat :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam