• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans / 4h / xbox / #dohrano
    Svým způsobem retro hra - přes třicet let starý gameplay v kombinaci s padesát let starými bečkovými filmy. Kdo očekává přesně tohle, tak toho trochu dostane. Ale ve srovnání s třeba novými Battletoads to byla celkem slabota.
    Bez faktoru nostalgie to asi nemá cenu hrát. Kupoval jsem to ve slevě a nelituju, možná si to někdy dám jako co-op, ale i ten humor mi připadal jako slabší odvar toho, co znám z filmů.

AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    GEE: za 2 ecka je to preto, asi, lebo nedavno vyslo pokracovanie Purgatory
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2010)/ nevimJakDlouho / #dohrano

GEE
    GEE --- ---
    Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest/Steamdeck/3 hodiny/ #dohrano
    Sympatická Polská textovka, co se zakládá na atmosféře, moc pěkným vizuálním stylu a dává poměrně široký možnosti, jak problémy vyřešit. To, že se celej příběh odehrává přímo v Polsku všemu dodává autenticitu. Za dvě éčka super.

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: v říjnu vyjde na PC remaster a obě hry budou v jedné

Lego Harry Potter se již brzy vrátí ve formě remasteru | Zing
    https://zing.cz/article/lego-harry-potter-se-vrati-ve-forme-remasteru-pro-aktualni-konzole

LEGO® Harry Potter™ Collection on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2950340/LEGO_Harry_Potter_Collection/
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    JUNGLER: ok, kouknu pak na to :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: Riskni to... Navnadili jste mě abych si to znovu po letech nainstaloval. BFBC2 je imho vedle BF2 nejlepší díl série. A ta singl kampaň je fakt perfektní. Bylo to tenkrat hodně revoluční s tím jak šly rozmlatit všechny budovy :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: To jsi měl štěstí, mně prachy vrátit nechtěli, takže jsem absolvoval pár koleček ala poslat všemožný screeny, poslání novýho kodu a ještě dohadování se, zda to třeba neprojde na druhej pokus nebo tak nějak.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: koupil jsem dřív kinguin.net nevim přesně kolik věcí, několik licencí na Win7 i několik her (ale je to už tak patnáct let) a jenom jednou mi kód nefungoval (vrátili mi prachy i když jsem si nepřiplatil za "buyers protection").
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: Tak to zní docela dobrodružně. Kdysi jsem párkrát zkusil nějakej takovej obskurní shop, kde mi teda poslali kod. Většinou to dopadlo tak, že kod neprošel a pak jsem si pokecal s jejich helpdeskem :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: ajo, EA to stáhlo jak ze steamu tak z EA shopu. Co jsem se díval na dva "obskurní shopy", tak je tam sice možnost koupě za 77,- Kč, ale není to serial numero, ale dostaneš nový EA účet (dostaneš u/p), na kterém bude hra aktivovaná.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: No vypadá to dobře, jen je problém, že koukám, na steamu to nevedou. Legálně to lze pořídit jen na obskurních shopech (nepočítám alzu, i když :)) a trochu pochybný je to, že EA klient mi to taky nenajde.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: určitě si dej Bad Company 2 - má to i dost zábavné postavy, krom toho, že gameplay jako takový sám o sobě nemá chybu
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: Jo to jsem hrál a dohrál. Parádní akce
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: eště jsem teď rozjel Titan Fall 2 (single) a baví moc
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: O tom jsem taky uvažoval, ale tak daleko do historie jsem se zatim neodvážil :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    A parádní single byl třeba u Battlefield Bad Company 2.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: dobrej single byl hned u prvního Modern Warfare (s názvem Call of Duty 4: Modern Warfare :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Call of Duty®: Modern Warfare® 3 (2011)/7,5h/#dohrano
    Chtěl jsem si zase zahrát nějakej epickej akčnák, tak jsem dal šanci sérii Call of Duty. Je ale fakt těžký odfiltrovat díly, kde neni SP jen taková parodie a spíš prodlouženej tutorial a ještě těžší je vyznat se v jednotlivých názvech. Nějaký číslování tady nehraje roli a klidně stejnej název zopakujeme deset let poté. Vzal jsem teda zhruba nejstarší, co jsem měl odvahu zkusit a hurá na to. Graficky už to docela skřípe, v některejch mapách je těžší se vyznat a vůbec tam vidět nepřátele. Ale jinak je to zase klasická přehnaná akce, to jsem tak nějak čekal a byl docela spokojenej. Jen co mě zase klasicky naštvalo je volba obtížnosti. Zkusil jsem to rozehrát na hard, že přinejhoršim snad obtížnost snížim, když bude zle. Většinou to bylo akorát, ale občas se našly místa, kde to bylo přehnaný a nemohl jsem přes to projít. V jednom takovym jsem to vzdal, protože byla jasná volba, bud to projdu a hru dokončim anebo na to kašlu. Takže snížena obtížnost na normal a najednou mi to přišlo až trapně jednoduchý, až teda na ty kritický úseky. A docela mě překvapilo, že už nešlo obtížnost zase zvednout. Finále bylo klasicky přepálený, ale to jsem tak nějak čekal :) Ve výsledku fajn akce, ale teda za 7 a půl hodiny konec??! Za plnou cenu mi to přijde docela výsměch. Proto se moc neženu ani do některejch novějších dílů, kde za 70 euro dostanu ještě menší porci SP??
    GEE
    GEE --- ---
    Murder by Numbers/Steamdeck/30 hodin/ #dohrano
    Vizuální novela s Picrossem! Po cestě z práce s hlavou jako balón ideální záležitost. Čtyři detektivní případy pěkně odsejpají, picross části mají dobře zpracovanej systém nápovědy i pro nováčky.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam