Call of Duty®: Modern Warfare® 3 (2011)/7,5h/#dohranoChtěl jsem si zase zahrát nějakej epickej akčnák, tak jsem dal šanci sérii Call of Duty. Je ale fakt těžký odfiltrovat díly, kde neni SP jen taková parodie a spíš prodlouženej tutorial a ještě těžší je vyznat se v jednotlivých názvech. Nějaký číslování tady nehraje roli a klidně stejnej název zopakujeme deset let poté. Vzal jsem teda zhruba nejstarší, co jsem měl odvahu zkusit a hurá na to. Graficky už to docela skřípe, v některejch mapách je těžší se vyznat a vůbec tam vidět nepřátele. Ale jinak je to zase klasická přehnaná akce, to jsem tak nějak čekal a byl docela spokojenej. Jen co mě zase klasicky naštvalo je volba obtížnosti. Zkusil jsem to rozehrát na hard, že přinejhoršim snad obtížnost snížim, když bude zle. Většinou to bylo akorát, ale občas se našly místa, kde to bylo přehnaný a nemohl jsem přes to projít. V jednom takovym jsem to vzdal, protože byla jasná volba, bud to projdu a hru dokončim anebo na to kašlu. Takže snížena obtížnost na normal a najednou mi to přišlo až trapně jednoduchý, až teda na ty kritický úseky. A docela mě překvapilo, že už nešlo obtížnost zase zvednout. Finále bylo klasicky přepálený, ale to jsem tak nějak čekal :) Ve výsledku fajn akce, ale teda za 7 a půl hodiny konec??! Za plnou cenu mi to přijde docela výsměch. Proto se moc neženu ani do některejch novějších dílů, kde za 70 euro dostanu ještě menší porci SP??