• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ELHO_CID: Tak ono je to doopravdy hlavně pro fandy. Coop je doopravdy větší sranda :)
    PETGRIDUS: Jop, po tom, co jsem se na kickstarteru musel dohadovat o klíč, tak to mám, ale ještě jsem se k tomu nedostal.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ELHO_CID: Je venku i dvojka, ale jeste jsem se k ni moc nedostal.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans / 4h / xbox / #dohrano
    Svým způsobem retro hra - přes třicet let starý gameplay v kombinaci s padesát let starými bečkovými filmy. Kdo očekává přesně tohle, tak toho trochu dostane. Ale ve srovnání s třeba novými Battletoads to byla celkem slabota.
    Bez faktoru nostalgie to asi nemá cenu hrát. Kupoval jsem to ve slevě a nelituju, možná si to někdy dám jako co-op, ale i ten humor mi připadal jako slabší odvar toho, co znám z filmů.

AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    GEE: za 2 ecka je to preto, asi, lebo nedavno vyslo pokracovanie Purgatory
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2010)/ nevimJakDlouho / #dohrano

GEE
    GEE --- ---
    Werewolf: The Apocalypse — Heart of the Forest/Steamdeck/3 hodiny/ #dohrano
    Sympatická Polská textovka, co se zakládá na atmosféře, moc pěkným vizuálním stylu a dává poměrně široký možnosti, jak problémy vyřešit. To, že se celej příběh odehrává přímo v Polsku všemu dodává autenticitu. Za dvě éčka super.

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: v říjnu vyjde na PC remaster a obě hry budou v jedné

Lego Harry Potter se již brzy vrátí ve formě remasteru | Zing
    https://zing.cz/article/lego-harry-potter-se-vrati-ve-forme-remasteru-pro-aktualni-konzole

LEGO® Harry Potter™ Collection on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2950340/LEGO_Harry_Potter_Collection/
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    JUNGLER: ok, kouknu pak na to :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: Riskni to... Navnadili jste mě abych si to znovu po letech nainstaloval. BFBC2 je imho vedle BF2 nejlepší díl série. A ta singl kampaň je fakt perfektní. Bylo to tenkrat hodně revoluční s tím jak šly rozmlatit všechny budovy :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: To jsi měl štěstí, mně prachy vrátit nechtěli, takže jsem absolvoval pár koleček ala poslat všemožný screeny, poslání novýho kodu a ještě dohadování se, zda to třeba neprojde na druhej pokus nebo tak nějak.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: koupil jsem dřív kinguin.net nevim přesně kolik věcí, několik licencí na Win7 i několik her (ale je to už tak patnáct let) a jenom jednou mi kód nefungoval (vrátili mi prachy i když jsem si nepřiplatil za "buyers protection").
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: Tak to zní docela dobrodružně. Kdysi jsem párkrát zkusil nějakej takovej obskurní shop, kde mi teda poslali kod. Většinou to dopadlo tak, že kod neprošel a pak jsem si pokecal s jejich helpdeskem :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: ajo, EA to stáhlo jak ze steamu tak z EA shopu. Co jsem se díval na dva "obskurní shopy", tak je tam sice možnost koupě za 77,- Kč, ale není to serial numero, ale dostaneš nový EA účet (dostaneš u/p), na kterém bude hra aktivovaná.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: No vypadá to dobře, jen je problém, že koukám, na steamu to nevedou. Legálně to lze pořídit jen na obskurních shopech (nepočítám alzu, i když :)) a trochu pochybný je to, že EA klient mi to taky nenajde.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: určitě si dej Bad Company 2 - má to i dost zábavné postavy, krom toho, že gameplay jako takový sám o sobě nemá chybu
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: Jo to jsem hrál a dohrál. Parádní akce
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: eště jsem teď rozjel Titan Fall 2 (single) a baví moc
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: O tom jsem taky uvažoval, ale tak daleko do historie jsem se zatim neodvážil :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    A parádní single byl třeba u Battlefield Bad Company 2.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: dobrej single byl hned u prvního Modern Warfare (s názvem Call of Duty 4: Modern Warfare :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam