• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Velvet 89/1 hodina/#dohrano
    hele na rovinu sem tenhle v podstate herne bezvyznamny pocin davam ciste kuli tematu. je to free, na peti mapach budete hledat konkretni postavy a po jejich nalezeni si poctete behem ctyr textovych oken o jejich motivacich k ucasti, od disidentu a pankacu pres horniky a pracujici lid az po estebaky a policajty.
    najit postavy je celkem snadne, vubec bych se nebranil delsi, vetsi a narocnejsi verzi. za tu cenu te necele hodinky nelituju.

JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CLAVEN: Ubisoft je pure evil :) já to říkám furt.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Kryštalická debilita

Ubisoft has disbanded the team behind Prince of Persia The Lost Crown. Game did not reach expectations and sequel was refused. | ResetEra
    https://www.resetera.com/threads/ubisoft-has-disbanded-the-team-behind-prince-of-persia-the-lost-crown-game-did-not-reach-expectations-and-sequel-was-refused.1016355/
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Borderlands GOTY Enhanced/51hod/Steam/ #dohrano

Dohráno včetně všech DLC, ale kompletaci achievementů odkládám na neurčito ( pravděpodobně už je nikdy nedodélám :D ), je to ještě na desítky hodin "práce"

ale bavilo mě to.. teď počkat na Borderlands 4

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Metro Exodus / 37 hodin / #dohrano

JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Following the damn train a pak ty mini vrtulníky u toho ajťáka. A vlastně pak i vrtulníky v pilotní škole.
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    PRAASHEK: v SA byla Driving school s autama, Bike school s motorkama a Pilot school letadla a vrtulník. Je to tu všechno - a Pilot school je bohužel povinná. A u lekce s vrtulníkem a sestřelováním aut mi málem jeblo :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JUNGLER: ajo ta driving school byla jenom s autama, nějak jsem myslel, že tam byly i další vehikly, ale ne. Jo ale pamatuju si, že to byl opruz
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PRAASHEK: Vrtulník byl imho mega zásek ve čtyřce.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LEFTY: která část byl ten zásek pro všechny? letadlo nebo vrtulník? už si to nepamatuju nějak.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    KAOZZ: San Andreas je jedna z mála her, do které jsem fakt propadl jako do druhé reality.
    Ale samozřejmě pokročilá autoškola byl omrrrrd
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KAOZZ: San Andreas jsem dohrál třikrát :)
    KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    Grand Theft Auto: San Andreas / 50 hodin / Steam / #dohrano

San Adreas se mi úplně poprvé dostal do rukou hned po vydání v roce 2005 a tenkrát jsem neúspěšně skončil někde zhruba v polovině příběhu. Na podzim 2021 jsem chytil slinu a pustil jsem se do San Andreas znovu a dostal jsem se až do San Fierra, kde jsem hru zase pro upadající zájem opustil. Naštěstí jsem si uložil sejvy. Teď po dlouhých třech letech jsem se z nějakého záhadného důvodu dokopal zpátky, navázal jsem na předešlý gameplay a k mému vlastnímu údivu mě to chytlo víc než tenkrát. Dokázal jsem se prokousat i přes rakoviny typu pokročilá autoškola, letecká škola a hlavně teda pak příběhové letecké mise, za které by se měl někdo smažit v pekle, ulítnul jsem si i na nějakých vedlejších misích jako třeba rozvoz zásilek a export aut. Příběh poměrně skvěle balancuje na hraně uvěřitelnosti a absurdity a osobně jsem si ho užil. Dabing je dodnes naprosto famózní, leč s ohledem na slavná jména jako Samuel L. Jackson, James Woods, Peter Fonda či Ice-T se není čemu divit. Dokonalou gangsta angličtinu Chrise Bellarda aka Carla ani nezmiňuji. Po dlouhé době hra, která skočila dřív, než mě přestala bavit - to asi bude těch plonkových 17 hodin, které jsem odehrál 3 roky dozadu.

Vzhledem k poměrně muzeálnímu stáří hry jsem tam preventivně plesknul jeden mod pack, který vřele doporučuju, pokud byste se chtěli do původního SA ještě někdy pustit. Kam se hrabe ten jejich ofiko remaster. Hráno na Steamu na 4k monitoru v nativním rozlišení (ještě jednou děkuji mod packu) a vypadalo to celkem fajn, tedy až na modely lidí, ale v tomto ohledu hrubé hrany krásně zaoblila a vyžehlila vlna osobní nostalgie. Teď jen přemýšlím, jestli si mám později dát další díl ve formě obstarožní X360 verze nebo jestli překousnu ten jejich strašlivý launcher na PC. Od GTA si dám každopdáně na chvíli pauzu. Kdo jste San Andreas nehráli a máte chuť na tenhle typ hry, nezbývá mi než vřele doporučit.

MIKESHCZ
    MIKESHCZ --- ---
    Pilgrims / 3 hodiny / SteamDeck /#dohrano

Super skvělá oddychová hra od Amanita Design. Co dodat. :)

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Doki Doki Literature Club Plus! / 3 hodiny / ps5 / #dohrano

This is one fucked up game.

Schovaná lahůdka v ramci ps plus essentials.
    Víc neřeknu.

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Creaks / 10 hodin / Nintendo Switch / #dohrano
    Tak jsem se k tomu dokopal a dohral jsem to. Konec byl dojemnej, skutecne dobre odvedena prace! Nemam vice, co bych dodal - puzzly jsou neotrele, malokdy jsem mel pocit, ze jsem videl cokoli byt jen vzdalene podobneho za mou herni karieru, jenom takove jakoby stripky inspiraci z ruznych her, ale vzdy jsou ty puzzly nezamenitelne "svoje". Audiovizual rovnez bez chyby, pribeh mile primitivni - proste jedine palec nahoru!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Assassins Creed Mirage/20 hodin/#dohrano

Taková lehčí odbočka v serii. Grafika, výprava a hudba bez debaty úžasná. Příběh o ničem, konec nesmysl jako vždy.

UBI zkusil zavést hratelnost předchozích dílů zpět...někdo psal že kdo je zvyklý na nové díly, tomu se to nebude líbit a naopak. Já hrál vše, takže za mě úplně v klidu. Nicméně trochu tím trpí tempo a kecy o větší obtížnosti a potřeby plánování jsou nesmysl. Na normal obtížnost jsem umřel za celou hru jednou a to ještě skokem z moc velké výšky. Co je highlight tohoto dílu je ovšem Bagdád. To je naprostá bomba a člověk se může jen procházet po ulicích a užívat si atmosféru orientu.

Co mě mrzí, že do takhle úžasně zpracovaného prostředí nedali Discovery tour ale jen čtecí databázi.

Za mě to za zahrání, pokud jste fanoušky skvělé výpravy a historie stojí, ale ve slevě. Jinak to klidně přeskočte.

PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Singularity/9h/#dohrano
    Hledal jsem zase nějakou zajímavou střílečku a zalovil jsem trochu v historii a z toho, co už jsem měl dlouho v knihovně na gogu. Ze začátku trošku šok z grafiky, ale časem jsem si zvyknul. Hlavně v první polovině hry nechybí parádní atmosféra. Mnoho hororovek by se mohlo učit. Jsou tu docela zajímavý mechaniky, povedenej příběh, bavilo mě to. Jediná věc, co mě tu zase štvala byla klasicky dost nevyvážená obtížnost. Nejdřív jsem to rozehrál na střední, ale ta mi přišla uplně trapná, lehčí než jinde easy. Zkusil jsem těžkou, ale ta má úseky, kde to bylo pro mě až na hraně a dostal jsem se bohužel do místa, kde byl těžkej zásek. Chtěl jsem hru dohrál a neodložit, takže hurá zpátky na střední. Některý úseky byly slušný, ale bohužel hlavně v závěrečný části se z hlavního hrdiny na tuto obtížnost stane ubersoldier a dohrál bych to snad i poslepu. Obtížnost se bohužel nedá změnit v rozehraný hře, škoda. Až na tuto kaňku je to parádní hra a dost mě mrzí, že takový podobný střílečky dneska už moc nevznikají..

Satisfactory 406 hodin / PC / #dohrano

Podle autoru je hlavni linka na 150 hodin, ja jsem se s ni dokazal bavit dyl :D

Prvni gameplay jsem vzal jako seznamovaci, ted rozjedu novej save a uplne to poownim a udelam bozi dopyci tovarny :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRIZER: ja by som dodal, že to je aj pre ľudí, čo filmy Guardians of the Galaxy vyslovene neznášajú, ako som ja. Hru som si prekvapivo veľmi užil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam