VYHULENY_UFO: Ona je nejaka holka normalni? ;)
Jinak jo, ten prubeh znam taky, rozhodne Ti preju, ze to funguje.
Me vlastne taky, jenze to neni tema auditu.
Snazil jsem se o tom mluvit s lidma, a je to stejny, jako kdyz se snazim lidem vysvetlit svou dyslexii...
Vzdycky nasleduje: hele, to prece neni mozny, abys stejne slovo ve 3 vetach napsal s 3 ruznejma hrubkama, vzdyt to citis citem, nebo... ty neznas pravidla? Nevidis to po sobe.
Na vsechno se da odpovedet: jo, vsecko hezky, ale tak to proste nefunguje.
Kdysi jsem vysvetloval i depresi mayor, jak to vypada, kdyz to zacina, jak to vnimas, ale cim dal vic jen zevnitr, az najednou jsi uz jen vevnitr a rady typu “jdi neco delat” nebo “tak se proste usmej” nebo “bud stastny”, tak ty proste nejen nefunguji, ale vlastne az urazi.
Decka, ja nejsem blbej, umim cist a psat, a chodil jsem do skoly, jenze neco je jinak. A jo, nejsem kreten, vim, ze opakem propasti Pekelne je slunecny den s milou na pikniku v lese pl em jednorozcu.
Stejne tak vim, ze tata je mrtvy a nemuzu mu zavolat.
A pres to vsechno.
Proto mne prave prekvapilo, ze na tak nevysvetlitelnou zalezitost nekdo zalozi auditko.
Vlastne souhlasim s jeho vlastnikem... taky jsem si dlouho myslel, ze v tom, ze se mi o ni kazdou noc zda, tak jsem asi sam na celem svete, a rikal jsem si, ze po 5 letech od rozvodu, uz by tech 6 vztahu snad melo byt pryc. Proc to jine vztahy nedelaji? Copak jsem se zblaznil?
Asi ne. Nebo mozna...