GHOSTSTALKER: Ja kdybych nepremyslel nad svym zpusobem zivota, tak bych k FN dosel nejdriv v duchodu a to stejne tim, ze bych se musel prizpusobit velikosti prijmu. Ja jsem si driv zvedal zivotni uroven se zvysovanim prijmu aniz bych o tom premyslel a tady proste plati, ze sky is the limit. Zamyslel jsem se nad tim az ve chvili, kdy jsem uz ponekolikate bydlel v luxusnim hotelu na sjezdovce, kde jsem snidal lososa a prosecco a uvedomil jsem si, ze uz mi to nestaci. Ze bych se chtel posunout zase nekam vys, protoze z tohohle se uz stal standard a neuzivam si to. Zaroven jsem si ale uvedomil, ze nedava smysl se porad hnat vys a vys, protoze mi to stesti stejne neprinese a jen mi to zveda potrebu prijmu a tim padem musim vic pracovat (primarni zdroj prijmu mam ohodnocen hodinove) a mam min casu na svuj zivot.
Takze to moje hlidani nakladu spociva hlavne v tom, abych si uvedomil co za ty penize dostavam. Nedavam si za cil mit naklady co nejnizsi, ale rozhodne chci utracet jen za to, co mi dava smysl. A to primarne kvuli tomu, ze chci mit vic volneho casu jak kvuli rodine, tak kvuli svym konickum.
(a uz koncim s nakladama, at je tu prostor i na jina temata)