KOC256: na tohle je potřeba, aby lidi byli disciplinovaný. já třeba jsem, anžto jsem vždycky chtěl mít porady a meetingy rychle za sebou a nerad lidi zdržuju, ale chápu, že spousta lidí jsou v tomhle kikoti.
KOC256: k vyzvedávání ze školky a obecně k dětem. je blbý, když je to nepředvídatelný. na druhou stranu, třeba si dovedu představit režim
"od půl jedné do dvou nejsem, věnuji se dětem" když je to pravidelný a předem domluvený.
Když je někdo kikot a tvrdí jak že to přitom strašně pracuje a dře na panským, tak je potřeba ho poslat někam.
obecně mi přijde, že HO je jen pro někoho dobrej.
HOLAKAC: ke sluchátkům jen, že nepotkal jsem sluchátka, který bych dokázal mít na uších déle jak hodinu, aniž by mi způsobily bolest. špunty a pecky mě tlačí, protože mám úzký zvukovody, takový ty obří protihlukový mi jsou malý, protože mám velký boltce a po hodině příšerně tlačí do horní strany boltce, relativně dobře snesu korát takový ty co se pověsí na pacičce za ucho, ale ty zase moc netěsní, takže k tomu aby mě oddělily od hluku otevřeného mezerníku jsou trochu na prd.
a pak, hudba mi nefunguje, protože buď poslouchám hudbu, nebo pracuju. nejde mi dělat obojí.
QWWERTY: tohle jsem "miloval" v jedný práci, kde jsem musel dělat podporu uživatelů a zároveň pást nějaký servery a zároveň sedět na telefonu. když se urodil týden a měl jsem "pár" takovejch telefonátů, kde se muselo něco domluvit, tak jsem se dostal k práci ve čtvrtek další tejden. :)