OMNISLASH: Moc nerozumim jak svuj prispevek myslis. Doted jsem zil v predstave, ze diskuze na internetu vznikly proto, abychom si mohli svoje nazory navzajem sdelit a diskutovat o nich.
ANT_39: Ja tomu vsemu rozumim, ale prijde mi, ze vetsina z nas ma low hanging fruit nekde jinde. Napr. mene jezdit autem, do prace jit kus pesky, ve skutecnosti opravdu nejakou tu fyzickou aktivitu provozovat nebo napr. min chlastat ci kourit.
Nerikam, ze ten pas nic neudela, muze to byt fajn, ale sotva se to da prohlasit za nejak minimalisticke reseni. Vyzaduje pomerne specifickou konfiguraci prostoru a vybaveni. Jsem presvedceny, ze podobne jako standing desks nakonec nebude mnoho lidi co to realne po pul roce jeste pouzivaji. Blahoslaveni budiz ti co to dokazou, ale to bude nejspis preselekce lidi co by nejspis nakonec na nasledky osmi hodin sezeni denne stejne neumreli. Lidi co jsou motivovani kvuli svemu zdravi nejake ty obeti podstupovat a ti, myslim si, nejsou odkazani na treadmill pod stolem.
QWWERTY: Neni to ale tak, ze i u tech standing desku, ktere vetsine z nas daji ten dobry pocit, ze pro sebe neco fajn delame, se diskutovalo zda to opravdu pro prumernyho programatora se zkrivenymi zady a zkracenymi svaly ma ten pozitivni efekt co si mysli, ze to pro nej ma?