• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUCKOWSKIHogwarts Legacy (PC / XBOX / Playstation) Žádné příběhové spoilery, většina asi ještě nedohrála
    Hlášení BUGů - je tady.

Náhled do světa Harryho Pottera. Hra, která vzbudila kontroverze ještě před vydání. Byl na ní vyhlášen bojkot a možná právě proto měla rekordní prodeje hned první týden...

Pokud už si nebudete moct pomoct a budete psát o něčem důležitém z příběhu, tak používejte tag SPOILERu:
    (div class='spoiler')...skrytý text...(/div)
    akorát místo závorek se používá tohle: <>
    Tahle to pak vypadá:
    ...skrytý text...
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KARLOSK: zkoušel jsem taky, zprvu mi to přišlo lepší, ale po chvíli mě to štvalo taky - do těch kroužků jsem se prostě nemohl trefit - ale ještě si s tím pohraju. Je tam hodně nastavení citlivosti.
    Nevím, jak na PC, ale na PS se jedním analogem ovládá pohyb do stran a druhým nahoru a dolů. Absolutně nejsem schopen ty palce zkoordinovat. Kdyby se jedním ovládal pohyb a druhým kamera, tak je to v pohodě. Tady je půlka od každého na obou palcích.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    BUCKOWSKI: nedá se koště na ovladači ovládat jen jeho samotným pohybem? to by mohlo jít dobře...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    já hraju na PS, zatím jsem nadšený (lvl 22)
    až na ovládání koštěte
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Po týdnu: odehráno 28 hodin, lvl 31 a mám hotovo 44% a furt se otevírají nějaký nový věci.
    Ze začátku mě fakt srali ty souboje, ale po odemčení více kouzel a více slotů na kouzla jsou ty comba fakt hustý :)
    Nejlepší za mě asi Zapovězený les. Atmosféra, že by se dala krájet a ten pavoučí kaňon... :D
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Tak tahle choroba mne zatím stala 9k za novou grafiku, ale zatím mne to hodně baví.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam