• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: No dyk jo, ja nepsal "jak je vymezene parkovaci stani". Ja psal "kolik mista zabira auto".
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Teď ti opět moc nerozumím. Stání je takto vymezené, to jak se na něm parkuje, je už věc samotných uživatelů.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Ano, normovane parkovaci stani. Ktere ovsem treba u nas, na Praze 3 neni dodrzovane, protoze to by se sem vesla tak pulka aut. A tipuju, ze stejne to bude na ostatnich Prahach.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MAKROUSEK: doufám, že s kalkulačkou....protože tady meleš hovadiny
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Parkovací stání má 2,5x5m a je jedno, jaké auto na něm stojí.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KAKIHARA: To je pravda, proto se zivim vyssi matematikou.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MAKROUSEK: koukám, že i jednoduchá matematika je pro tebe španělská vesnice
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RANO: Jsou 4 m2 moc? Smart zabira 0.4 m2, zatimco takovy Passat kombi 8.5 m2. Tak mi 4 m2 prisly jako dobry prumer.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    RANO: Smysl mého působení zde je mimojiné zjistit, jak to doopravdy třeba Makroušek myslí, já bych mu rád porozuměl, bohužel po té cestě člověk musí setřást mnoho předsudků, které o mě zcela zbytečně má. Podsouvání nepravd je už tak nějak koloritem.
    RANO
    RANO --- ---
    ONDRAT: já jsem vlastně spíš fascinován:)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    RANO: Promiň, jestli tě to sere, stačí napsat, já se do těchto dobrodružství pouštět nemusím.
    RANO
    RANO --- ---
    Tyvole tahle diskuze měla skončit nejpozději ve chvíli, kdy auto v klidu podla Makrouska zabere 4m2, jakkoliv dál debatovat s těmhle dojmy je naprosto zbytečný.
    A to bylo před hodinou a půl.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Ne, nemáš pravdu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Jako ze je jedno, jak se cemu rika. A "citliveji" znamena "vyjimky pro kamarady'".
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Nerozumím otázce.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Co je ve jmene?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Ne, citlivěji. Ale alespoň vím, že chceš také "trestat".
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Ale vzdyt navrhujes uplne to same, co ja. Zpoplatnit auto. Akorat ti prijde dobry napad to udelat co nejsloziteji.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Nikoliv, nikoho nechci trestat, to jsou tvoje dojmy, které nejsou správné. Čím tedy budou mnou navrhovaná opatření trestat? Prosím konkrétně, třeba se mi podaří ti to vysvětlit.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Kdyz to je totiz ten problem. Tobe moc o regulaci dopravy nejde, jde ti o to - potrestat ostatni co nejvic tak, aby se to tebe dotklo co nejmin. A v tom nejsi sam, takhle to chteji vsichni politici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam