• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHDoprava v Praze
    Nikdy nekončící diskuze o (ne)regulaci dopravy v Praze.
    rozbalit záhlaví
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: No ale to je přece irelevantní. Nelze plánovat dopravu v klidu podle skutečných rozměrů aut, to dá rozum.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: No dyk jo, ja nepsal "jak je vymezene parkovaci stani". Ja psal "kolik mista zabira auto".
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Teď ti opět moc nerozumím. Stání je takto vymezené, to jak se na něm parkuje, je už věc samotných uživatelů.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Ano, normovane parkovaci stani. Ktere ovsem treba u nas, na Praze 3 neni dodrzovane, protoze to by se sem vesla tak pulka aut. A tipuju, ze stejne to bude na ostatnich Prahach.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MAKROUSEK: doufám, že s kalkulačkou....protože tady meleš hovadiny
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Parkovací stání má 2,5x5m a je jedno, jaké auto na něm stojí.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KAKIHARA: To je pravda, proto se zivim vyssi matematikou.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MAKROUSEK: koukám, že i jednoduchá matematika je pro tebe španělská vesnice
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RANO: Jsou 4 m2 moc? Smart zabira 0.4 m2, zatimco takovy Passat kombi 8.5 m2. Tak mi 4 m2 prisly jako dobry prumer.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    RANO: Smysl mého působení zde je mimojiné zjistit, jak to doopravdy třeba Makroušek myslí, já bych mu rád porozuměl, bohužel po té cestě člověk musí setřást mnoho předsudků, které o mě zcela zbytečně má. Podsouvání nepravd je už tak nějak koloritem.
    RANO
    RANO --- ---
    ONDRAT: já jsem vlastně spíš fascinován:)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    RANO: Promiň, jestli tě to sere, stačí napsat, já se do těchto dobrodružství pouštět nemusím.
    RANO
    RANO --- ---
    Tyvole tahle diskuze měla skončit nejpozději ve chvíli, kdy auto v klidu podla Makrouska zabere 4m2, jakkoliv dál debatovat s těmhle dojmy je naprosto zbytečný.
    A to bylo před hodinou a půl.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Ne, nemáš pravdu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Jako ze je jedno, jak se cemu rika. A "citliveji" znamena "vyjimky pro kamarady'".
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Nerozumím otázce.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Co je ve jmene?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Ne, citlivěji. Ale alespoň vím, že chceš také "trestat".
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ONDRAT: Ale vzdyt navrhujes uplne to same, co ja. Zpoplatnit auto. Akorat ti prijde dobry napad to udelat co nejsloziteji.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MAKROUSEK: Nikoliv, nikoho nechci trestat, to jsou tvoje dojmy, které nejsou správné. Čím tedy budou mnou navrhovaná opatření trestat? Prosím konkrétně, třeba se mi podaří ti to vysvětlit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam