KAKIHARA: Ale ta trasa nebude jenom objízdná, předpokládám že tam budou jezdit tramvaje standardně, takže můžou vznikat situace viz.
ADAMIRA. Navíc tyhle situace budou spíš vzniklat když tam ještě nasázej linky při ucpaný lazarský. Takže krom zacpaný lazarský budeme mít ještě "infarktový stav" na václaváku.
Já jezdím na pavlák v podstatě každý den, ano, občas se to tam ucpe, ale nevidím na tom nic tak katastrofickýho.
Hrozně rád bych se pletl mmo.
OMNIHASH: "metro neni idealni zpusob presunu na kratky vzdalenosti, to jsou prave ty tramvaje. Metro se vyplaci tak od 3-4 zastavek, do ty doby tam sejit a vyjit trva dyl, nez ject pomalejs po povrchu. I trasu Muzeum-Jirak jezdej radsi lidi horem, nez metrem."
Sorry ale tohle je pro mě stejný jako když mi někdo vysvětluje že autem to má o minutu dřív takže bude jezdit autem na první nádvoří. Like... dude, bydlíš v centru města, tohle není žádná zasraná bolesalv, deal with it :)
Ano i trasa Muzem - Hlavák mi přijde debilní, na druhou stranu asi jí potřebujem kvůli permanentně zacpanýmu metru asi.