• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Z tohohle bude za par let hezkej film. Trochu mi to pripomina dobu kdy jsem chtel dodavat Delly do Krajske Zdravotni..:))

Šéf největší české nemocnice Motol Miloslav Ludvík, jeho náměstek Pavel Budinský a vlivný advokát a šéf České unie sportu Miroslav Jansta odletěli před týdnem do Afriky. Právě tam – v Beninské republice – podle policie vlastní firmu, přes kterou podle kriminalistů prali peníze z úplatků.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Projekt, který si vymslel kamarád. Já mu říkal, že se mu to nevyplatí a když už je to hotové, tak mu počítám, co by ho to vyšlo jinde a co by to vyšlo u mne. Docela balík peněz. No a on ten balík vzal, rozmnožil ho na dva a těma mne umlátil (poslal na účet) se slovy cit.: "Vážím si tě, tvé práce, tvých neuvěřitelných znalostí, co do toho dáváš, a taky je doba na to, aby sis konečně začal vážit i sebe. Opovaž se mi to vracet!"
    Kurwa víc takových pondělků! ♥
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zeptala jsem se operátorky chatu na Rohlíku, jestli je možnost interakci s ní nějak hodnotit, že bych jí ráda dala 5/5.

Hrozně ráda jsem na lidi ve službách tohohle typu hodná a příjemná, když dělají svoji práci. Doufám, že jim to zlepšuje dny tak, jako mně příjemní a spolupracující klienti zlepšovali dny, když jsem trávila dvanáctky zvedáním telefonu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LODBROG: mě teda chytly první dvě série. Já ani nevím proč. Prostě to má něco do sebe. Třetí série je srágora. Čtvrtá je zajímavá tím, jak to dává do souvislostí a na tu pátou jsem zvědavá, jak to dokončí, ale je riziko, že to bude sračka. Každopádně to chci vidět.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    JAJITA: Abych uklidnila ID N_I, ono to tak ale opravdu je. Vedle bylo dalších 6 míst i se svislou značkou, tam bych se postavit nedovolila. Navíc, MAKRO.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Dnes idiot, který na mě zavolal policajty, páč jsem zaparkovala na invalidech. Ječel na mě, když jsem parkoval, nenechal si vysvětlit, že ta rozježděná malůvka na dlažbě je bez svislé značky k ničemu.
    No tak mu to vysvětlili orgáni. Ti se mi za něj omluvili :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERRUNA: Tohle a poptávka po novináři - začínám být hodně zvědavá.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MARKYSHA: Já kdysi dal tu první sérii.
    Ten nesmyslnej hloupej konec mě tak znechutil, že mám problém koukat na další série, přestože ze všech stran slyším, jak jsou super.
    Nicméně kdybych na to už koukal, asi bych se do toho dostal a dokoukal to, protože nerad nedokončené věci.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Přítel se mnou kouká na Stranger Things, prý se to táhne a co na tom kdo vidí. Taky přítel: Zkoušel jsem to už ve vlaku, ale tam to chtělo nějakou tu SMS, jinak se to nechtělo spustit. Tak jsem to pustil, hned jak jsem přišel domů.
    Cha to dokouká a bude se mnou čekat na závěrečnou sérii🤣
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    1MALALISTICKA: kéž by bylo zaměřeno a v hledáčku i na okolní nemocniční sousedy ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ERRTU: zas někdo nechtěl zaplatit poplatek 90 kč na pokladně, jo?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    1MALALISTICKA: nejaka souvislost s tim ze si tam dneska vyzvedla policie dvacet lidi v klepetech? :D
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Ze v Motole třeba konečně bude možné zvednout osobní ohodnocení:D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Do práce jsem jela jenom v šatech, a ta prezentace je konečně odprezentovaná a můžu to hodit za hlavu a soustředit se na přípravu workshopu.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Dneska mam snad narozeniny nebo co :)? #ncoz
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GIRAFFKA: lihneme jednou za dva roky takže příležitost určitě bude ☺️ jen se musí fakt rychle. Oni jsou po 35 dnech.od vylíhnutí dospělé.... rostou hodně rychle.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: tvoje baba je liar! :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    OVERWATCH: a ja vlastne jako porad nevim, zda to bylo ukradene, nebo zda to fakt byl omyl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam