• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    WEWERKA: to se v clanku nepise, ale pocitam podle tvaru tech zeber ze na hrbete bude vyhlidkova terasa
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BLOWUP: Je to aspon pruchozi nebo treba rozhledna?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Na pristim "Eidgenössische Schwinger- und Älplerfest" bude stat "nejvetsi byk Svycarska". Je dvacet metru vysoky, vazi 182 tun a stavelo jej 500 ucnu z vic nez dvaceti firem. Pro jeho konstrukci byl vyvinutej specialni program, ve kterym pracovali vsichni zucastneni. Cely to stalo 3.6 Mio CHF, co se s nim stane po skonceni festu se zatim nevi.

Great, mam rad podobne nesmyslny projekty :-)

Muni Max am Esaf 2025 in Mollis GL - 20 Minuten
    https://www.20min.ch/story/muni-max-am-esaf-2025-in-mollis-gl-103396309

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: To si máš myslet :)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Jooo. Vzali nás do Brna. Jasně že ne protože jsem se nasrala na správné lidi, ale protože jsem narazila na skvělou doktorku. Sice ex mi tu radost poslal na chvilku do kopru, ale... Kurva jooo. A prej jdou ještě udělat nějaké testy a výsledky budou do Vánoc. Je to skvělé, úžasné a já jsem ráda.
    A i trochu se stávám hospodyní, jen nevím zda mě to děsí nebo těší
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Tohle! Čerstvě utržený!

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pobavilo mne, jak mne usadil syn, kdyz přišel do kuchyně pomoct s vařením prej" Mami, proč to děláš!? "
    " Co?!" .." koukáš na to (Netflix dokument) s dabingem!? "
    " promiň, hned to přepnu... "
    Takhle mne hlídá, abych se pěkně učila pěkně anglicky... :)
    A to musím, protože mně ty děti v aj už začaly převyšovat těma certifikátama a vůbec, chjo :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: teta je ročník 39 a nemá ani chytrej telefon ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Teta je na nyxu.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: tak tohle uz je mega ulet! Tankie mi prave nabidla treti rostlinu, kterou jsem mela od tety 😁
    Co to ma jako znamenat?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: a jen jsem to dopsala, do posty mi pristala nabidka rizku kytky, kterou jsem taky pred lety dostala od tyhle skvely tety, ale rodina mi ji umucila. ❤️
    Nyx je laska!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    K tomu, abych padla na kolena mi stačí málo. Občas mi stačí málo i k tomu, abych se zas zvedla.
    Když jsem se stěhovala z baráku, bylo mi jasný, že kytky, který jsem si tam za deset let vymazlila prostě chcípnou, ale bohužel jsem je neměla kam dát. Pár jich skončilo u mámy a vede se jim dobře. Z některých jsem udělala řízky a dva z těch řízků dokonce zasadila a vzešly z nich pěkné rostliny. Jenže pak jsem se totálně sesypala a ty dvě vyřezaný kytky jsem nechala v kanclu, kde bohužel po dovolených, kdy je nikdo nezaléval, vypadly, že už dlouho žít nebudou. Omyl! První (si nevzpomenu, jak se jmenuje) to dala na pohodu, ale z ibišku zůstala jen přemokřená tyčka. Už jsem to chtěla vzdát, ale nakonec jsem se rozhodla, že to ještě zkusím. Tyčku jsem přesadila do nové hlíny a jen jemně zalévala. Uběhly cca tři týdny a dneska jsem objevila to, co vidíte na fotce. Mám z toho neskutečnou radost, jelikož původní rostlinu jsem měla od své milované tety ❤️

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    To clovek uprostred noci vyjde pred barak na louku aby se podival na perseidy, a kdyz je v nejlepsim a cumi se zvracenou hlavou na nebe, naprosto neslysne se mu otre kozich o nahy nohy.
    Kocka ktera me chodi navstevovat a ktera vetsinou spi v kresilku na galerii me nejspis odtamtud zeshora uvidela a prisla za mnou doprostred louky vyjadrit mi svoji solidaritu. Nejsem lekavej, ale teda skoro jsem se posral, to clovek nejak fakt neceka.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    😅

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    VIDA: Dela. Skoda.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    navečer jsem viděl puštíka nahánět netopýry v parku :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    ATUARFIK: Jako vtipný to je, ale nedělá obřízku mohel?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Komentář pod příspěvkem o tom, jak AI špatně rozdělilo slovo na kmen a příponu: "You need intelligence to know where to cut and AI is not a rabbi."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BLOWUP: Naopak, praktičnost, ví jak to zařídit aby to vypadalo jako nehoda :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam