• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: ale to je prece tvuj problem, ze s nezistne poskytnutou radou do zivota neumis spravne nalozit:-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SEJDA:
    MARASAN: Pánové, mluvím od začátku o meteoaplikaci Klara pro Android, ne o Windy, tak nevim, proč mi to cpete.
    ENDER
    ENDER --- ---
    No hlavne v noci ma byt 28 stupnu, to bude uplnej mordor...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SALVATOR: vpravo dole na webu mas volbu ECMWF/GFS/ICON/...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SEJDA: Tak sem to prolít a nikde tam nevidim možnost přepnutí zdroje dat, tak úplně nevim, kdo tady halucinuje. Teplotu na balkoně bych navíc konzultoval s teploměrem na balkoně, ne meteoaplikací, nésu blbé.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: vidis to, a ja myslela, ze "srat na všechno" je podstata holubu.
    Nedavno jsem se i zamotala do diskuze, kdy nekdo oznacil čechy za národ holubčí povahy a taky jsem se ptala, jestli tim mysli, ze na vse serou, on že myslel spíš mírumilovné povahy :))
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SALVATOR: data maji od vsech hydrometeorologickych uradu. predpoved si muzes prepinat. jediny problem s aktualni teplotou je, ze soucasna sit muze mit rozliseni 10-50 km a ty se chces podivat, kolik stupnu je u tebe na balkone, coz je tvoje halucinace a ne windy.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    potesilo, ze se jeste naslo volne misto, byt na internech je vyprodano
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: To je moc práce a moc stresu pro Marcela.
    Nechci ho vystavovat zbytečně toxickým lidem, aby nebyl smutný a nebo úzkostný!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARASAN: Klara mi pro Berounsko na nadcházející víkend taky slibuje 39°. Data maj od Norů, jestli se nepletu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: A treba by mohl srat na lidi, na ktery chces srat :)) Takovy to - Seru na tebe! A Marcel by sel a udelal to.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Windy ma v teplotach obcas trochu halucinace. Je tohle z Windy?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    VERSONNENHEIT: jojo, nebojte ta zima nepotrvá dlouho, na víkend už bude zase příjemně teplo

1

i příjemný teplý večer nás čeká

2
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    SEJDA: můj nejoblíbenější dinosaurus je slepice :)
    NEI
    NEI --- ---
    Myslím že mě holub Marcel začíná mít rád.

Naučil se mě chodit stalkovat na balkón - tudíž čumět do mého pokoje na to jak sleduju seriál Studio 30 Rock.
    A po jídle se včera jakoby nakrucoval a zase čuměl celou dobu jak vařím a uklízím kuchyň.

Doufám, že ho nenapadne zase vletět do pokoje a tam stalkovat gekončíka Carla Gustava Junga.

Musím se naučit jak vycvičit holuba.
    Kdyby nosil poštu, nemusela bych už nikdy čekat dlouhý fronty!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsem osoba nenáročná - k potěšení mi stačí i takové drobnosti, jako svačinka sestávající z jogurtu s dobrou šťavnatou nektarinkou a trochu jahodového musli :-)
    a vůbec, člověk by měl vyhledávat a uvědomovat si všechna ta malá každodenní potěšení. koneckonců, těch velkých v životě není až tolik, ale když se nasčítají ta malá, tak je proč si ten svět užívat.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ...Clarkson teď potvrdil listu Sunday Times, že následné testy před dvěma měsíci neprokázaly žádné známky rakoviny a že je nyní oficiálně v remisi...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam