• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SCHWAB: nekolik let jsem v troube pouzival uriznuty kus dlazby a fungoval skvele :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    POOWL: dik, prostě placka z kordieritu :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    O vikendu jsem delal lahmacuny a slo to pekne. Jeden byl za cca 3,5 minuty, coz je fajn, kdyz ma doma clovek party. Fotek vas radsi usetrim.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ENDREW: jak je na tom lidl-pec teď? :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SMOKY: ne, ale zrovna si vybírám nějaký, co dostanu k narozkám... a vzpomněl si, že bych mohl zkusit PIZZA na nyxu :)

je v tom nějaká věda, nebo je to prostě kámen? internety toho vyhazujou strašně moc.
    toto je ok?
    Kulatý kámen na pizzu Ø32 cm ZiiPa - Udíme Grilujeme
    https://udime-grilujeme.cz/produkt/kulaty-kamen-na-pizzu-o32-cm-ziipa/

CUNESK8: když mi přijde, že neni, tak to na/v čem pizzu dělám položím prostě dolu a za chvilku to je :D

GARFIELD: hele, věšině z toho, co píšeš, nerozumim, házíš perly sviním :]
    Kromě předpečení, to je takovej intuitivní postup :)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GREGI: Jestli hledáš něco co má 4 kg a nahřeje se za 10 minut na 450 stupňů tak máš pravdu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: Hm to uz se spis blizi "prumyslovejm profi" pecim. Hlavne ta doba nahrejvani 25-30min je too much. Plus je to velka tezka krava takze to chce mit pevne misto, na prenaseni uz to asi moc nebude:/ Asi chci neco co proste neexistuje.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: odkaz:))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Přesně, já až budu mít zbytečných 10-12k tak si tu pec na plyn pořídím a normálně to budu dělat v činžáku na balkoně :D
    Jako jsem rád za tu Ariete, pizza z toho super, ale já to chci mít dokonalý. :(
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GREGI: Sleduju různý videa na youtube a mají elektrický pece z kterých lezou krázny pizzi.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: Krasny! Kdyby tak existovala nejaka el domaci pec ktera by tohle dala....
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    70% hydratace. Caputo Pizzeria modrá.1. Hoďka venku potom 30 hodin lednice 3 stupně. 2. Udělam koule 2 hodiny venku potom dvě do lednice. Pec gozney roccbox

GREGI
    GREGI --- ---
    CUNESK8: susenyho...
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GREGI: 1.3g na 1.3kg.. to je nejaky preklep, ne?:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: classica ne pizzeria;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak caputo pizzeria 3 hodky venku pak 2 dny v lednici a koule 2h venku a uzasny:) Dal sem tak o pulku vic drozdi tzn 1.3g na 1.3kg testa a imho lepsi:)

GREGI
    GREGI --- ---
    I tried Italy's Best Pizza and Total Rip Offs!
    https://youtu.be/l28WlQPJr74
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    MUXX: Delat to venku :)

Az na to prijdes dej vedet. Nicmene treninkem se to o trochu zlepsilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam