• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza
    Jak správně udělat doma, kde si jí koupit.
    Fotky + diskuze
    rozbalit záhlaví
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ENDREW: a já už myslel, že budeš mít druhý kus!
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    SCHWAB: Dik ze se ptas. Pripomel jsi mi ze uz se mi dlouho neozvali.

    Pizza pec zacala vyhazovat pojistky kdykoliv se sepnul termostat. Nejdriv jednou za celou akci a pak casteji a casteji az nesla pouzivat. Zrejme se neco upalilo. Tak jsem ji reklamoval a cekam na novou. Jestli to bude delat taky tak uz ji nevezmu.
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    A veda v tom asi muze byt viz:

    Benefits of Biscotto stones – Biscotto Stones International AS
    https://www.biscottostones.com/pages/benefits-of-biscotto-stones

    Ale spis nez normalni kamen bych asi koupil baking steel. Pry ma lepsi vysledky (nezkousel jsem, pekl jsem driv pouze na kameni). Nicmene jakykoliv kamen > nic (overeno).
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SCHWAB: nekolik let jsem v troube pouzival uriznuty kus dlazby a fungoval skvele :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    POOWL: dik, prostě placka z kordieritu :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    O vikendu jsem delal lahmacuny a slo to pekne. Jeden byl za cca 3,5 minuty, coz je fajn, kdyz ma doma clovek party. Fotek vas radsi usetrim.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ENDREW: jak je na tom lidl-pec teď? :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SMOKY: ne, ale zrovna si vybírám nějaký, co dostanu k narozkám... a vzpomněl si, že bych mohl zkusit PIZZA na nyxu :)

    je v tom nějaká věda, nebo je to prostě kámen? internety toho vyhazujou strašně moc.
    toto je ok?
    Kulatý kámen na pizzu Ø32 cm ZiiPa - Udíme Grilujeme
    https://udime-grilujeme.cz/produkt/kulaty-kamen-na-pizzu-o32-cm-ziipa/

    CUNESK8: když mi přijde, že neni, tak to na/v čem pizzu dělám položím prostě dolu a za chvilku to je :D


    GARFIELD: hele, věšině z toho, co píšeš, nerozumim, házíš perly sviním :]
    Kromě předpečení, to je takovej intuitivní postup :)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GREGI: Jestli hledáš něco co má 4 kg a nahřeje se za 10 minut na 450 stupňů tak máš pravdu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: Hm to uz se spis blizi "prumyslovejm profi" pecim. Hlavne ta doba nahrejvani 25-30min je too much. Plus je to velka tezka krava takze to chce mit pevne misto, na prenaseni uz to asi moc nebude:/ Asi chci neco co proste neexistuje.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: odkaz:))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Přesně, já až budu mít zbytečných 10-12k tak si tu pec na plyn pořídím a normálně to budu dělat v činžáku na balkoně :D
    Jako jsem rád za tu Ariete, pizza z toho super, ale já to chci mít dokonalý. :(
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GREGI: Sleduju různý videa na youtube a mají elektrický pece z kterých lezou krázny pizzi.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: Krasny! Kdyby tak existovala nejaka el domaci pec ktera by tohle dala....
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    70% hydratace. Caputo Pizzeria modrá.1. Hoďka venku potom 30 hodin lednice 3 stupně. 2. Udělam koule 2 hodiny venku potom dvě do lednice. Pec gozney roccbox

    GREGI
    GREGI --- ---
    CUNESK8: susenyho...
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GREGI: 1.3g na 1.3kg.. to je nejaky preklep, ne?:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: classica ne pizzeria;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam