Tak paar postrehu k ariete:
1. Pizzy se musi delat mensi nez v ty lidl peci. Pokud jsou pres cely kamen nalepi se na viko. Lidl pec ma tohle resene lepe , protoze je vnitrek od od kraje vyssi.
2. Pracuje se s tim daleko lepe. Kamen je lepsi, nevim jestli ma ve spodku pod kamenem taky spiralu, ale hezky to pece z obou stran. Takze se mi nestava to co u ty lidl, ze spodek se pálil zatimco vrsek nebyl hotov.
3. Libi se odvod pary kde ma moznost krasne unikat.
4. Viko se otevre o 90° takze lepsi manipulace s pizzou
5. Ve predu to opeka vice nez vzadu, takze je nutne pizzu otocit.
6. Spatne to pece pizzu zboku, kde jsou otvory pro odvod páry. I kdyz byla pizza spalena na okraji bok toho okraje byl svetly.
7. Cim vic testo na okraji vybehne tim vetsi riziko spálení.
8. Rychlost jakou to pece je super. Jedu jednu pizzu v peci a uz zdobim druhou.
Je potreba si na tu pec trochu priviknout, ale je to jednodusi nez ta lidl. I kdyz i ta lidl mela vyhody oproti tomuhle.