CROSS: To je ten nejčastější důvod proč nemít děti. Pokud se tedy chceš bavit i o příčinách a ne důsledcích, tak to sem sakra patří.
Já mám děti dvě, každé s jinou ženou, a chodím sem proto, že se potřebuju přesvědčit, že nejsem divnej když si to vůbec neužívám. A mám obě děti opravdu moc rád, udělám pro ně skoro cokoliv. Ale žiju úplně jinej život, než bych chtěl. Tedy pokud se to životem dá nazvat.
A kdyby se mi to stalo jednou, tak si řeknu, že jsme nebyli se ženou dostatečně kompatibilní, ale ono je to jak přes kopírák, narodilo se dítě a veškerej můj život šel do háje. Jsem divnej, že v tom necítím radost jako mi okolí předhazuje? Já tu radost necítím, ale ani u mé ženy i když mi tvrdí opak.
Nikdy bych nechtěl, aby se to nestalo. Nechci o ně přijít, ale pochybuji o sobě, že jsem byl vhodný kandidát na to mít rodinu a dost o sobě v tomto směru pochybuji, což není vlastnost, kterou jinak oplývám. Nechápu proč se mnou ty ženy chtěli vůbec zakládat rodinu? Když běhá po světě mnoho mužů, co by tu rodinu chtěli, ale nemají s kým. To je nějaká genetická dysfunkce, že ženy hledají k plození nevhodné partnery?
Chtěl bych se naučit si to užívat, ale nevím jak na to. A myslím že zdaleka nejsem jedinej.