• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: rezignace je super. rozumní rezignují, protože si nemohou vybrat, a staří soudruzi se jistě dle stranických tradic k volbám nedostaví, jak jsme zrovna teď viděli, takže nám nikoho určitě nezvolí...
    BONGI
    BONGI --- ---
    HAROLD: Netajim se tim, ze jsem i konzervativni vzhledem k vzhledu nejvyssihi predstavitele. To tetovani se mi nelibi a nikdy nelibilo, ale u soukrome osoby mi to bylo jedno, u prezidenta mi to vadi. Vim, ze je to malicherne oproti povahovym vadam ostatnich ale proste mi to nesedi. Mozna je fajn a cestny chlap, ale radeji na prezidentske volby rezignuji.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PREVIT: loví ryby nebo neloví?:-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    (Nakolik vás oba znám...)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BONGI: Tak on je myslím konzervativec přesně tvojí linie.
    BONGI
    BONGI --- ---
    HAROLD: Jak kdo, ani on neni ma volba, na to jsem prilis konzervativni.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BONGI: Ale vybere. :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    RUDOLF: On si clovek nevybere, vzadu to jisti Bobosikova
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: Kdo je Fisher? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    radši ksčm než fishera nebo zemana:-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CICO: V kazdym pripade se budes moct utesovat, ze to aspon neni ten druhej z**d :)
    CICO
    CICO --- ---
    ...a já se jen obávám, že jeden z nich to nakonec stejně bude
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    fišer je čůza, ale ze zemana mám podstatně větší vítr :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Komunisty, kteří v krajských volbách získali 20 procent hlasů, Fischer považuje za extremistickou stranu. "Nevyrovnali se se základním zahraničněpolitickým ukotvením této země. Mají vysoce negativní postoj k Evropské unii, k NATO, k působení našich misí," dodal.

K tomu clovek ale zhusta nemusi byt komunista.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HAROLD: To jsou od nej jenom priblbly tanecky v modry sukynce - v realu by to samozrejme "zkratka a dobre akceptoval".

At chcipne.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Nejlepší jsou tyhle hlody vod Dlouhýho.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    DOCKINEZ: Aha, takže Fischer proti ústavě? Hmmm. :)))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (navic "extremisticka organizace" je dneska daleko spis Strana zelenych nez hluboce zastydla KSCM)
    CICO
    CICO --- ---
    DOCKINEZ: ...ale to je přesně ten důvod, proč o něm jako o své volbě naprosto neuvažuji...ta přezdívka želé je IMHO trefná...)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zajimave - nekdejsi clen zlocinecke organizace se o soucasne KSCM vyjadruje coby o "extremisticke organizaci".

Vládu s komunisty nechci, je to extremistická strana, říká Fischer – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/282440-vladu-s-komunisty-nechci-je-to-extremisticka-strana-rika-fischer.html
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: " Levice, to jsou chudí, povětšinou manuálně pracující a nic na světě neovlivňující, co chtějí zardousit pravici,l protože, a pouze proto, že je bohatá ???? ; a pravice je tou, co je bohatá, a pouze řídí směr ekonomického vývoje jen tím směrem, s cílem, aby "přebytky tekly do jejich vlastnáíkapsy" ?????
    To je tvuj pohled? Nas nazor to rozhodne neni! Vrstva spolecnosti, o ktere se zminujes, zadny jednotici politicky nazor ci postoj nema. Apriori je vedena spis ekonomickymi zajmy o preziti resp. slusny zivot - tedy materialne i socialne slusnymi podminkami. Diky tomu je v cele historii vyuzivana/zneuzivana/podleha vlivu politickych ideologii vedenych, at uz s dobrym umyslem ci spekulativne jako vytah k moci, politickymi stranami/sdruzenimi zleva i zprava. Je ochotna v urcitych obdobich veset komunisty a v jinych to same provadet burzoasnim zradcum.
    K jejich "podpore" se hlasi kazda strana od pravicovych extremistu po levicove extremisty.
    Navic deleni : "levicovi predstavitele jsou chudi" a "pravicovi bohati" je take nonsens. Ani Marx ani Engels ani levicovi intelektualove a predstavitele levicovych nazoru dnes rozhodne nepatri do chude casti spolecenskeho spektra. Uz vice plati, ze mladi lide maji vice levicove tendence a levicove citeni, kdezto starsi pris konzervativni, ikdyz i toto pouzite obecne je klise. Jedine, co me napada, tu uz bylo zmineno Komatsu - je to vnimani ulohy, priorit individua versus spolecnosti.
    Nicmene jak se tu celou dobu bavime i tyhle pohledy se mohou prolinat v ruznych oblastech - ekonomika, vzdelani, uloha statu a rodiny, vzdelani, veda a kultura, socialni zabezpeceni atd atd.
    Chces jednoduchou definici necoho, co uz vlastne neplati, minimalne ne v jednoduche forme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam