FINSON: j, rozhodně je dobře nezakrývat oči nad špatnými zkušenostmi. Já jsem měl možná štěstí na kus, nbo prostě celkově šťastnou ruku. Určitě netvrdim že je to nejlepší možnost. Jen se mi líbí některé jejich řešení..
Moje využití je zhruba
50% jídlo
40% elektrikářský stahovačky, kartony, zagafovaný věci apod.
10% ostatní činnosti (já nevim, venku klacík na buřta apod.)
Spolu s
tímhle to řadu let tvoří/lo můj jídelní edc set :D (ta lžíce je perfektní, je lehká, má příjemnej tvar že si jeden připadá jako člověk když s tim dlabe, a v neposlední řadě je taky levná, takže ani případná ztráta nebolí. Pravidelně je kupuju, ale začínal jsem na 17kč, před lety :D Přitom ale celkem i vydží, nezlomí se pohledem :)
S tim stravováním musim říct, že s tim občas krájim na talíři. To je trochu prasárna, to uznávám, ale tohle se děje spíš výjmečně protože když jsou talíře, bejvaj i příbory. :) Většinou to je spíš o tom rozříznout obaly, rozkrojit housku, namazat, ukrojit salám, vyndat kus hořčice, já nevim, buřta na papírovym tácku apod.
Já mám ale jen trapnou mini barrage. Je to malinkej nůž. Tam ulomení špičky moc nehrozí, asi. Brousim to tak jednou za 2-3 měsíce. když už mi to začne připadat tupý. Ale to se odvíjí od četnosti a druhu použití, přirozeně. Úhel si těď nevzpomenu (mám to na papírku u broušení) Ale nepoužívám uplně ten nejjedovatější, nejostřejší. Několik stupňů pod, brousim to na dmc sadě s klemou protože jsem levej a tohle mi zaručí pěknej celkem konzistetní břit. Dokoupil jsem si k tomu teda i nějaký ty jemnější, spíš už leštící grity. Ale ty v praxi vlastně moc nepoužívám. To už chce trochu čas na to s tim šmrdlat.. Ale je pravda že když to vezmu do konce i tim leštícym, že to pak drží dýl ostrý.. O trochu.
Z teh větších se mi moc líbí v podstatě uplně stejnej co mám, jen ve většim provedení. Sestra 581 barrage
Ale uznávám že to neosloví každýho. Mě se tenhle "střízlivej" styl celkem líbí...