Vážení, několik z vás mi psalo, že dávám nízké ceny - nenapsal jsem to sem, omlouvám se - ty ceny jsou, jaké jsou, protože ty nože jsou většinou používané a často z druhé či třetí ruky, moje cena tedy reflektuje to, že jsem je často za nižší cenu už pořídil. Rád bych z téhle sbírečky vytahal +/- peníze, které jsem do toho uložil, nepotřebuju na tom vydělávat. Navíc Nyxákům dám slušnou cenu rád.
Status update:
Volné jsou černý Lionsteel KUR, Želva Phil, Snody BOSS (překvapivě :-) ) a Piranha DNA (rezervace padla).
Nejvýše pravděpodobně prodané jsou QSE7, PiranhaX a Kizer Gemini.
U ostatních je menší nebo větší fronta zájemců a čekám na odpověď někoho v řadě, abych s ním buďto dořešil detaily prodeje nebo se posunul k dalšímu zájemci.
Momentálně jsem mimo svoji zbrojnici a přesné rozměry budu schopen dodat až v neděli, prosím o strpení.
PETER_PAN: Ca 8 - 9 cm, přeměřím a napíšu. Čepel je ve hřbetu dost široká, asi 5 mm, ale má vysoko vytažený dutý výbrus. Na krájení cibule to ale ani tak ideál není.
LA_PIOVRA: Je to spíš svačiňák / podžebrák než sekera, tloušťka bude ke 3 mm - píšu si tě do pořadníku :-)