• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    CROSS
    CROSS --- ---
    KURE: prej „do barvy“ — chtěl jsi asi napsat „všechno v titanu“

( #kecy )
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    JISKRA: Adam Celadin je posuk a showman, ale jeho vyukovy videa jsou pekny a tak pochopitelny, ze to podle nich slo i mne. :D Behem lockdownu jsme meli karimatkovej terc v obyvaku, byl to docela fajn relax, kdyz se nedalo ani poradne chodit ven. ;)
    NO SPIN Knife Throwing Tutorial (For Beginners/Advanced) By World Champion Adam Celadin - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=SThz_pIUggA&pp=ygUUYWRhbSBjZWxhZGluIG5vIHNwaW4%3D
    Ale beru to jako hru pro prdel, ty reci o tom, jak hluboko se jakej nuz zabodne a jak by to bylo v boji nebezpecny beru jako folklor, pripomina mi to ty teenagersky ninja kecy o bojovejch umenich z devadesatek. :D Nuz jako zbran chapu v historii, nebo v soucasnosti u specialnich sil v armade. Pouzit nuz v boji, v sebeobrane, povazuji za dobry zpusob, jak umrit, nebo minimalne jak skoncit hrozne porezanej - a pak ve vezeni (mnoho lidi, kteri se v CR branili nozem, melo u soudu velke problemy). Tady se lidi o nozich bavi jako sberatele, nebo o nozich do kuchyne, pro kazdodenni pouziti jako nastroj, nebo na cundr do lesa. To mi prijde sympaticky pricetny... ;)
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    EDAK: Hele ja mu nechci kazit kseft, ale nemam rad todle oblbovani lidi a to, ze to hraje na neznalost kupujicich. Ty kecy co je schopnej vyplodit o kudlach Gekko sou sileny. Plus me teda dostal kdyz poradal brusnej kurz na kterej sis musel donyst svy sutry, nebo sis je na miste mohl koupit a na 25 lidi mel bejt 1 clovek co to bude skolit. Plus to taky bylo za nekrestansky penize.
    KURE
    KURE --- ---
    VACA: nezpochybnuju jistou eleganci ani pouziti do obleku či damskeho bussines kostymku. zpochybnuju "ED" ve zkratce edc. vsechny ty vyrezy a zahyby budou lapat bordel a tvar rukojeti nepusobi ergonomicky. klip je jen ohnutej plech. a čep vypada že je chyceny jen na jedny strane. cely se to bude vaklat jak sviň.

no a pak obecne kickstarter = teleshoping říznutej čistym podvodem.
    viz tyhle kecy:
    this steel is made out of layers of steel and carbon, which are folded 33 times to create the blade.

FINSON
    FINSON --- ---
    Já to taky úplně neodsuzuju, jenom osobně nejsem nakloněn těmhle "méně praktickým" hrátkám s jedním z nejpraktičtějších nástrojů, co kdy člověk vymyslel... Jasně, je to lepší, než kdyby seděl u compu a trousil po netu blbý kecy, o tom žádná ;-)
    UBU
    UBU --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    HENNYVILLE: Když vynechám ty blbé kecy a ten nesmysl s extrémní tvrdostí, tak čistě ze zvědavosti, co je až tak špatnýho na MCusta kuchyňáku z VG10? Zvlášť bráno optikou cílovky, tedy imho lidí, pro které je doposud etalonem kvality Tescoma?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam